Wednesday 15 September 2010

Stressia pukkaa

Muistatteko t uossa parisen viikkoa sitten kun valittelin flunssaani. Well, it's back! 
Syyna taman ankeuttajan palaamiseen lienee KELA:n kanssa taistelusta koitunut stressi. Sain puhelinsoiton pari paivaa sitten Kansanelakelaitoksen sedalta, joka sai minut stressini nousemaan nykyiselle tasolleen. Koska olen ollut Skotlannissa toissa, kuulun nyt ilmeisesti Skotlannin sosiaaliturvajarjestelmaan ja opintotukea saadakseni pitaa minun nyt ilmeisesti hakea osaksi Suomen jarjestelmaa. Optimisti-seta kertoi puhelimessa ettei hakemukseni kuulosta kovin lupaavalta silla minulla ei ole tarpeeksi kiinteita siteita (omistusasunto ja jahtiko 22-vuotiaalla pitaisi olla Suomessa odottamassa?) kotimaahani. Muuttoilmoituskin pitaisi tehda mutta siinakin on omat ongelmansa. Valitusta aiheesta voisin jatkaa vaikka kuinka mutta huomaan stressitasoni nousevan koko ajan tata kirjoittaessani, siispa jatan valituksen sikseen ja muut opintuen saamiseen liittyvat ongelmat mainitsematta.

Jos jollakin teista lukijoista on tietoa opintotuesta ja muuttoilmoituksista ja muista typeran byrokratian mukanaan tuomista paperihommahirvioista, auttakaahan toki.

Terveisin, 

uneton, flunssainen ja nyt huuliherpeksellakin kaunistettu Elli.

1 comment:

Kristi said...

Voi ei :( Nää kelan puolelta tulevat yllärit on aina yhtä kamalia. Toivottavasti saat jotenkin sumplittua asiat, niin et joudu kärsimään mistään kestoflunssastakaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...