Monday 3 January 2011

Uusi vuosi, vanhat verkkarit

Hyvaa uutta vuotta Glasgowsta!

Kaikkien lentoselkkausten jalkeen paasin kuin paasinkin Ouluun. Lennot olivat hiukkasen myohassa mutta pasianssin peluulle jai silti aikaa Helsinki-Vantaalla ruhtinaalliset kahdeksan tuntia. Joulu meni hiukkasen sairastellessa enka viikon aikana kerennyt nahda kaikkia kavereita kuin aluksi oli tarkoitus, mutta onneksi olen luvannut itselleni reissun Suomeen ensi kesalle. Eikohan ne kaverit ihan samanlaisia tyhjapaita ole viela sittenkin!

Vuoden vaihtumista juhlistimme taalla Glasgowssa eraan kaverin kotipippaloissa rakettien sijaan ihastellen alipukeutunutta skottinuorisoa. Aattona toimin myos elamani ensimmaista kertaa emantana kahdelle Couch Surffaajalle, Sukellus sohvasurffaamisen kuohuviin aaltoihin oli kuitenkin vallan leppoinen, toinen tytoista oli nimittain entinen koulukaverini. Jopa aikaisemmin hiukan epailevasti sohvasurffareihin suhtautunut Geoff taisi innostua ajatuksesta isannoida reppureissaajia uudemmankin kerran  - sen verran ihania olivat nimittain nama vieraat.

Tavalliseen tapaani yhtaan uuden vuoden lupausta en tehnyt, vaikka varaa olisi kylla ollut...
No, eipahan tarvi pettya. ;D

Lupauksen reippaammasta opiskelusta olisin kylla voinut tehda. Taman viikon perjantaina jatkuu nimittain opiskelijan arki ja maanantaiksi olisikin palautettava 2000 sanaa diipadaapaa. Toki toivomuksissa olisi hiukkasen korkeampitasoinen essee, mutta joskus saa tavoitteena olla pelkka lapipaasy - varsinkin kun essee on annettu kirjoitettavaksi joululomalla. Eiko saakin?




 



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...