Saturday 12 February 2011

Henkisesti tyylikas



Tallaisen ihanan palkinnon sain seka RuusuLiisalta etta  Sylissä taivaan alla-blogia salamyhkaisensa nimensa takaa kirjoittavalta I:lta. En tieda kylla miten tuollainen Stylish Blogger minuun liittyy - lieko sita henkista tyylikkyytta sitten. Sisalta elegantti. Jep.

Tunnustuksen saaminen velvoittaa kertomaan blogissa seitseman faktaa itsestaan. Tassapa ne, katsotaan kauanko menee keksia jotain edes hiukkasen kiinnostavaa.

1.  Rakastan ruokaa ja ruokakaupassa kaymista. Joka viikko, yleensa torstaisin, vaellan laheiseen Sainsbury's kauppaketjun jattilaiseen kauppalista kahdessani. Joka viikko ostoslista nayttaa melko samalta ja olenkin kehittynyt melko tehokkaaksi ruokashoppailijaksi. Silti nautin joka hetkesta. Tiedan varmasti useamman tuotteen sijainnin kuin moni henkilokunnasta. Vauhtishoppailun lisaksi tykkaan hiplailla uutuuksia ja naureskella (nakymattomaan) partaani lukuisille laiskojen brittien ruokakeksinnoille.

2. Tykkaan laulamisesta. Yleensa lauleskelen kotona, tosin erittain harvoin suihkussa. Eihan siella heiluessa laulamisesta tule mitaan.  Vaikka voisin epasuomalaiseen tapaan sanoa etta olen jopa aika hyva laulaja, se suomalaisempi puoli minusta tulee esiin jos joku pyytaa julkisesti luikauttamaan. Ei onnistu kuin vasta pitkan harkinnan jalkeen jos vasta sittenkaan.


3. Haluaisin olla spontaanimpi. Nuoruusvuosinani tuo viela onnistui mutta nykyaan taytyy enemman suunnitella ja tuumailla, eika viiden minuutin varoitusajalla lahteminen minnekkaan yleensa onnistu - harvoin edes useamman tunnin varoitusaika riittaa jos olen jo paassani suunnitellut paivan valmiiksi. Lieko joku kontrollifriikkiys tassa takana, sellainenkin vikaa minussa nimittain vahan on,


4. Koska tulevat tyonantajani (ainakaan ihan lahitulevaisuudessa) eivat todennakoisesti ole suomalaisia ja nain ollen kykenevaisia lukemaan blogiani, kerron seuraavan asian. Tykkaan kakka- ja pierujutuista. Sain aidiltani 18-vuotislahjaksi Miika Nousiaisen ja Taro Korhosen kirjoittaman Paskakirjan. Yksi saamistani lempinimistani on Kakka-Elli. NO MITA?! Eiko se nyt ole ihan normaalia puhua kakkajutuista avoimesti? :D

5. Palelen paljon. Kotona pidan melkolailla aina villasukkia ja yoksi kommin kahden peiton alle tarisemaan viideksi minuutiksi ennen kuin palelu loppuu. Kyse voi tosin olla siitakin, ettei tuo makuuhuone lampene kovin helposti. Geoff tuntuu tosin olevan ihan ok ja ihmetteleekin tata paleluani.


6. Palelun vastapainoksi hikoilen paljon. Viehattava naisellinen ominaisuus, tiedan. Taytyy varmaan saastaa rahaa possuun ja kayda ruiskauttamassa botoxia kainaloon. Hajuttomat ja nuorekkaat kainalot - mika kombo!


7. Torstaisin taistelen maailman vaaryyksia vastaan kokovartalolateksipuvussa, heitellen pahiksia (Jarkko ja Topi) armeijan  ylijaamamyynnista ostamillani Karhun murtomaasuksilla. (okei, tama on ihan keksitty juttu, ei tule enaa seitsematta mieleen!)




Salaisuuksien paljastelun jalkeen on aika jakaa palkintoa eteenpain. Oman tunnustukseni haluaisin antaa seuraaville, seka ulkoisesti etta sisaisesti tyylikkaille blogeille ja bloggaajille.


Hansi Skoteissa, Visuaalisesti vaativa, 100km Tampereelle, Sokerihuurettua, Bocca BuonaLapsenkengissa seka viimeisena mutta suinkaan vahaisimpana Johanna Tukiainen, jonka elaman erinaisen kaanteet saavat jopa minun tapahtumarikkaan arkeni tuntumaan aika epaglamouriselta!





 

5 comments:

Hanna said...

Kiitos. Vastailen tahan varmaan huomenna jos saan aikaiseksi.

Oli muuten eka kerta kun paasin kunniakkaasti tuksun kaa samalle listalle missaan. Tunnen olevani tosi glamour!

stukiss said...

Nyt kun selailin tätä sun blogia niin tuli hirvee hinku askarrella.
Jossain vaiheessa viime vuonna yritin että materiaalia scrapbookin tekoon, mutta niin. Mulla jää aina kaikki vähän kesken. Tarroja ja värikkäitä papereita löytyy kasa, mutta vielä mitään ei oo saatu aikaseksi.

Elli said...

Hanna, oleppa hyva! Ajattelin etta jaan ripauksen glamouria tassa samalla ettei jaa pelkaksi sanahelinaksi tyylikkyydesta!

stukiss,

Maahan en oikiasti askartele enka osssaa. Siksi pelkasinki ihan hulluna alottaa noita kruunuja kun aikasemmat kokemukset askartelusta on ollu aika traumaattisia. Nyt jopa loysin tuosta nautinnollisen puolen ja huomasin etta joskus on oikeasti ihan mukavaa tehda jotain muuta kuin istua koneella tai kattoa telkkaria.

Ehkapa uskaltaudun pian pyorahtamaan Geoffin tyopaikalla ja hakemaan maltillisen maaran kortintekotarvikkeita ja katsoa josko sita semmosilla osais teha jotain.

Laura said...

Kiitos, kiitos! Nyt vasta sain aikaiseksi tarttua tähän, oon ollu kipeänä! <3

Nanna said...

Voi kiitoksia tästä. Ei ennen olekaan mitään palkintoja herunut! :D

Tänään illalla, jos saisin myös nuo seitsemän faktaa paljastettua.

Kivaa viikon alkua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...