Thursday 10 February 2011

Jay Kay, I will throw you a lifeline.

Harjottelu meni hienosti. Eihan se matikan tunti nyt ihan taydellisyytta hiponut mutta hyva alku joka tapauksessa. Sain opettajalta paljon kehuja kruunuista ja jouduinkin niita esittelemaan kehotuksesta sitten ihan rehtorillekin. :D Ensimmaista kertaa kruunut paahansa painaneet lapset eivat toki kaikki ihan hiffanneet mista pelissa oli kysymys, mutta uskoisin etta jos jatkuvasti samaa pelia pelaisimme, alkaisi varmasti se jo sujumaan paljon paremmin.

Kadet ja kainalot hikosivat tunnin aikana kuin olis saunassa ollu, sen verran jannitti. En tieda milta lie olen sitten nayttanyt - lieko irvistellyt tuskissani lapsille. Montaa kertaa alun jalkeen en muista hymyilleeni, sen verran kovasti stressasi! Ensi kerralla sitten enemmana hymya ja vahemman stressia!


Mutta tatakin tarkeampia uutisia on! Kavin juuri asken kurkkaamassa Skotlantilaisen lipunmyyntifirman sivuja ja huomasin etta Jamiroquai tulee Glasgowhun 20. huhtikuuta. Jay Kay on napparasti ajoittanut vierailuinsa bandeineen kahdeksan paivaa synttarieni jalkeen, joten tuossapa olisikin vallan ehdotusta synttaripukin listalle. Jamiroquai discography on juuri latauksessa (laillisia teita tottakai!), jotta kerkean keikkaa ennen heratella oikein kunnon fanituksen paalle ja opetella edes ne hittibiisit ulkoa kunnolla etta voin sitten keikalla laulaa mukana oikein olan takaa! Jamiroquai on jo vuosia vuosia kuulunut suokkareihini, mutta ollut enemmankin niita bandeja joista kovasti tykkaa, muttei ole ymmartanyt ottaa jatkuvaan soittoon vaan ennemminkin nauttinut joka kerta kun on sattumalta kuullut. Nyt kaikki tama on historiaa. Lippuja ei tosin viela ole ostettu, mutta eikohan tuo synttaripukki ymmartanyt vinkin jonka asken salaa paahansa sujautin. 

E: Oh, Jamiroquai is coming to Glasgow in April! That would be the perfect birthday present!
G : Would you like to go?
E: Yes.

Paalle viela vahan ankaraa jammailu Youtube-videoiden tahtiin.


Jos ei oo liput jo tillauksessa niin alan huolestua kuullun ymmartamisen tasosta tassa taloudessa. ;D





Jamiroquai, welcome to my iPod. <3 (ja jos kosit saapuessasi niin lupaan vastata myontavasti, Jay Kay! ;D )

2 comments:

Hanna said...

Se on ihana tunne kun saa jostain ideastaan kehuja. Noi pahvihatut sun muut, joilla saa lapset innostumaan oppimisesta on tietty aina huippu lisa opettajalle. Kiva kuulla, etta se meni hyvin.

Niin ja hauskaa Jamiroquaita pian. Oispa kylla kiva kayda iteki jollain keikalla, pitaaki ruveta selailemaan noita sivustoja ahkerammin..

Elli said...

Kiitos. :)
Olin kylla iloinen kun loysin noin hyvan idean tunnille vietavaksi. Eihan ne toki kaikki sita tajunneet mutta hyva alku joka tapauksessa.

Keikoilla kylla tulee kaytya ihan havettavan vahan vaikka nyt siihen olisi mahdollisuuskin kun ei tarvi satojen kilometrien paaha matkustaa katsomaan "parempiakaan" bandeja. Valitettavasti tata nykya esteena onkin sitten enemman opiskelijabudjetti kuin valimatka.
Onneksi opiskelijakin saa juhlia synttareita! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...