Thursday 17 February 2011

Netti-ikkunaostoksilla

Olen niin mielissani tulevista haajuhlista, etta olen jo alkanut metsastamaan mekkoa. Tiedan, onhan tama hiukkasen aikaista mutta minkas sita itselleen mahtaa! :D

Silla mekon taytyy mukavasti sopia opiskelijabudjettiin, olen ne kaikista kalleimmat nettisivut jattanyt ihan suosiolla valiin. Talla hetkella vaihtoehtoja on kolme.

Vaihtoehto 1: Violetti yksihihainen ihanuus. Mekon pituus hiukkasen epailyttaa, josko sittenkin on hiukkasen liian lyhyt haihin. Toisaalta olen melkoisen persjalkainen, joten todellinen mitta minun paallani on varmaan lahempana polvia. ;D Lisaksi, koska kyseessa on ennemminkin juhlat kuin itse haat (haaparihan on tassa vaiheessa jo vihitty paria kuukautta aikaisemmin Balilla), ei ehka lyhyempi mittakaan olisi taysin sopimaton. (kunhan vaan muistan sheivata reisipulisongit. ;D)


Mekko: Tesco (jep, sieltakin saa kivan nakoisia vaatteita!)

Vaihtoehto 2: Samaisen mekon vaaleanharmaa versio. Ehkapa hiukkasen monikayttoisempi, tuon kun voisi tulevaisuudessa asustaa melkein minka tahansa varisilla koruilla ym.

 



Vaihtoehto 3: Ehka oma suokkarini, vaikka pieninta koko ei enaa himoitsemassani violetissa varissa enaa ollutkaan. Mitta on hiukkasen siveellisempi ja muutenkin vallan kivan ja kesaisen varinen on tama kolttu.



 Kuva: Freemans.com


Hinnaltaan molemmat mekot ovat alle £30 eli hyvinkin kohtuullisen hintaisia siis. Taidan kallistua punaisen mekon ostoon, mita enemman nimittain katson tuota ensimmaista sita lyhyemmalta ja epasoveliaamalta se alkaa nayttaa haita ajatellen.

Mekkoja etsiessani saatoin vahingossa eksya myos katselemaan kenkia mekon kaveriksi. Sopivia ei loytynyt, mutta pari jotain ihanaa kylla, joka jalassani paasisin toteuttamaan pitkaaikaisen unelmani kavioista...




On makiat! (ja hintaakin vain £35). Se, osaanko tuollaisilla sitten kopsutella kavelymaisesti eteenpain, onkin toinen juttu. Mina en nimittain ikina kayta korollisia kenkia. Minka kanssa nuo edes nayttais hyvalta? 


Paani on taynna kysymyksia ja tarvinkin nyt teidan apuanne.

Mika noista mekoista on paras ja kannattaako kaviot laittaa tilaukseen?

 

6 comments:

Hanna said...

mun ääni menee vaihtoehtokolmoselle. Ooks muuten kattonu ebaysta? Sielt vois kans loytyy jotain sikakivaa sikahalvalla siks, et se on joskus aiemmin ollu jonku paalla..

RuusuLiisa said...

Lempparini on tuo vika. Punainen on sun väri. Tuo harmaa on ihan liian pliisun värinen vaikka onkin kaunis. Ja nuo kopsuttimethan olisi loistopari tuolle mekollekin (ei mun mielestä yhtään liian umpinaiset kesäkelille!). Eikä koruja-korkeintaan yksi muhkea rannerengas olkaimettomaan käteen. Uso tätiä :D

Annika said...

Kolmosmekko on ihan ehdoton! Wau!

Nea said...

kolmonen ja kopsuttimet tilaukseen sanon mä:)

Elli said...

Nayttaa aanet jakautuvan aika yksipuolisesti tassa mekkoaanestyksessa! :)

En ole varma, sopivatko nuo kopottimet tuon mekon kanssa vai pitaisiko ostaa jotkut vahan perinteisemmat mustat korkkarit.

Mekon kanssa taytynee pistaa visa vinkumaan jos en paady ostamaan paria eBayssa vahtaamaani mekkoa. Kiitos vinkista, Hanna! :)

Kristi said...

Punainen mekko saa munkin ääneni :) Näyttää aivan upealta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...