Monday 28 March 2011

eBay, kiitos viimeisesta ja hyvasti hetkeksi.

Kun yliopistolla ei juuri ole enaa luentoja eika muutakaan hommaa muuten kuin satunnaisesti ennen vuoden loppua, tulee koneella istuttua kiitettavan pitka aika joka paivasta. Laskeskeskelin eilen etta eBayhin on tassa kuussa mennyt jo enemman melkein kahden paivan palkka... Ei naurata. Pikkuisen suupielet kuitenkin nykivat hymyyn pain. Katsokaas nimittain minka huusin eilen itselleni:




Ihanan All Saintsin Beaujolais-mekon. Kylla nyt kelpaa kun on noin ihana mekko!

Aanestyksen voittanut, ystavan haita varten ostettu punainen mekko saapui postissa luvatun kahden viikon sijaan lahes puolentoista kuukauden jalkeen tilauksesta. Ensitreffeilta myohastynyt kavaljeerini sykahdytti myohastymisesta huolimatta sydantani heti ensi nakemalta.  Yhdet haat ovatkin jo tana lauantaina, joten lahipaivina taytynee suunnata keskustaan korunmetsastyshommiin. Postin mukana saapunee piakkoin toinenkin mekko, jonka jouduin huutamaan itselleni eBaysta pelatessani ettei punainen kaunokainen saapuisi ajoissa, lupasivat postituksen nimittain viimeistaan 30. paiva. Eihan sellainen riita jos meinaa 2. paiva menna haihin. Nyt olen sitten kahden mekon loukussa (ei ihan yhta kamalaa ymmartaakseni kuin esim. kahden asunnon loukku, mutta epamukavaa silti) ja toivon ettei toinen mekko saapuessaan aiheuta samanlaisia sydamentykytyksia kuin punainen mekko. Eikohan se eBaysta huudettu mekko paase pian takaisin sinne eBayhin huudettaviksi, en usko etta tuota ruusumekkoa kauniimpaa voi ollakaan!

Kengat minulle jo onkin, ihanat kiilakorkoiset peeptoe-korkkarit. Rakkautta ensi silmayksella namakin, ja viela niin hitsin mukavat jalassa! (namakin eBaysta...)

Eipas tassa muuta. Postauksesta tuli vahan epamaarainen kun ei tunnu oikein ajatus kulkevan. Nukuin vahan liian pitkaan (kessaajan vika!) ja nyt ei meinaa tulla mistaan mitaan. Taidanpa juokaista kupillisen kahvia ja alkaa piakkoin lukemaan keskiviikkoiseen kehityspsykologian kokeeseen. Totta puhuakseni tuo kurssi on kylla nimeltaan "Children As Learners", eika nimi siis itsessaan viittaa kehityspsykologiaan mutta sita se on. Uskokaa pois.
Talla tavoin aion harhauttaa itseani pysymaan poissa eBaysta, eihan tallainen tuhlailu kay painsa ollenkana, ei.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...