Wednesday, 2 March 2011

Sunnuntaikavelylla

Hengissa ollaan!

Blogin puolella on ollut vahan hiljaista silla viimeisen viikon ohjelmistoon on kuulunut ihan normaalia arkielamaa ja yliopistolla votkyilya eika sen erikoisempaa kirjotettavaa ole siis ollut. Tanaan alkoi nokka valua ja kurkkuun koskea joten taitaa pari seuraavaa paivaa menna neljan seinan sisalla koittaen estaa jattilaisflunssaan sairastumista.Sunnuntaina kavimma Botanic Gardens:ssa kavelylla, oli nimittain ihanasti aurinkoinen paiva tuo viikon lopettaja (tai aloittaja, miten pain sita sitten haluaa katsoa). Aurinko meni pilveen kun paasimme puistoon asti mutta taas kotia pain tallustaessa alkoi  arska kurkistella pilvien takaa.Geoff kasvattaa hiuksiaan hieman pidemmaksi ja ehdotin, etta alkaa kayttaa tuollaista pantaa kun ei niilla hiuksilla paljon muutakaan voi talla hetkella tehda. Oli kuulemma tyokaverit nauranu ihan pain naamaa tuolle pannalle. :(  No ei vaites surunaamaa, hauska juttu. :D


Pyllyn torkkijat ja haistelijat. On se hervotonta.

 

6 comments:

RuusuLiisa said...

Voi epistä! Krookukset kukkii eikä lumesta tietoakaan. Muurrrrr...
Ihania kevätkuvia ja täällä saa kahlata kainaloita myöten lumessa. Tosin nyt ollut pari päivää plussan puolella päivällä.

Elli said...

Luntahan taalla ei ollut kuin sen kolmisen viikkoa loppuvuodesta. Ennemmin mina sita olisin ottanut, vaikka kaulaan asti, kuin noita vesisateita. Niidenkin puolesta on kuitenkin ollut ihan mukava tilanne - valetta ovat kaikki ne puheet etta Skotlannissa sataa aina.

Kylla ne kukkii kuules kohta Suomessakin, varmaan jo melkein kuukauden paasta. :)

katri.y said...

voi ei kun siellä on jo kevät pitkällä!
käy niin kateeksi, kun muutenkin poden aina hirveää brittimaniaa.

Nanna said...

ihana KEVÄT!

(ei mulla muuta..)

rva ruusunen said...

Pantahan on aivan mainio! Eli täällä ainakin liputetaan sen puolesta! :)

Muutoinkin ihana postaus, kevät tulee rytinällä joka puolella.

Elli said...

Kylla se kevat tulee viela siellakin, alkaa tytot huoliko! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...