Friday 4 March 2011

Kevatflunssa - not a big fan.

Lahes jokainen lukemani blogi tuntuu lahiaikoina taydentyneen flunssapostauksella. Omani ei tee poikkeusta tahan kevaiseen trendiin.
Nena vuoroin vuotaa, vuoroin on tukossa. Yskittaa eika olo ole kovin mukava. Kuumetta ei taida olla, mutta se nyt ei ole uutta. Useimmiten karsin kuumeettomista flunssistani monta viikkoa. Ennemmin ottaisin vahan lampoa ja antaisin kuumeen hoitaa terveeksi parissa paivassa.

Koko eilisen paivan vietin yokkareissa ja tein lapparilla kouluhommia. Illalla, flunssasta huolimatta, pukeuduin vallan oikeisiin vaatteisiin, heitin paracetamolia naamariin ja lahdin ystavani jarjestamaan hyvantekevaisyystapahtumaan katsomaan stand-uppia.




Ilta itsessaan meni ihan rauhallisissa merkeissa ja hauskaa oli. Ilmeisesti jo pelkka kotoa ulostautuminen oli raihnaiselle keholleni liikaa ja tanaan ei tunnu yhtaan kivalta.
Fyysisesti huonosta olosta huolimatta mieli on silti vallan hyva - voitin nimittain eilen illalla arpajaisissa ihania kasintehtyja sydankoristeita, lahjakortin Chocolate Emporiumiin (kuumaa kaakaota, nam!), korillisen erilaisia ruokajuttuja ja lisaksi kuukauden ilmaisen jasenyyden G12-tanssistudioille! Kannatti ostaa 15 arpaa! :D
Tuosta tanssistudion jasenyydesta salaa haaveilinkin, mutta nyt kun se on minun, alkaa vahan pelottamaan. Minahan en tosiaan ole ikina tanssia harrastanut ja nyt vahan kauhistuttaa ajatus polahtamisesta alkeistunnille lenkkareissa kun kaikki muut on oikeasti hyvia. No, opiskelujen kanssa onneksi pitaa niin kiirettaa ettei tuota lahjakortin kayttamista tarvi ihan hetkeen panikoida...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...