Friday 24 February 2012

Cloudy with a chance of meatballs - postaus lihapullista ja flunssasta

Pilvista tassa kaupungissa on lahes aina (tosin nyt paistaa aurinko!) ja lihapullia ilmestyi keittioomme kuin sienia sateella kun pyoraytin eilen niita yli 70 kappaletta.  Oikein kunnon Martta-meingilla.








Kuva on weheartit-sivustolta lainattu. Eihan nyt 70 lihapullaa olis mitenkaan mahtuneet samaan kuvaan... (tai sitten en vaan jaksanut kaivaa kameraa esille)


Nyt on sitten tassa taloudessa lihapullia seka jaakaapissa etta pakastimessa. Viime aikoina flunssa on vaivannut seka minua etta Geoffia, ja pizzaa on  tullut syotya ihan liikaa kun ei energia ole juuri kokkailuun riittanyt. Nyt on sitten flunssailupaivan varalle lihapullerot odottamassa. Ja onhan ne nyt muutenkin ihan mielettoman hyvia, vaikka ite sanonki!


Minun flunssani on onneksi jaanyt talla kertaa vain yskan ja jatkuvan paansaryn, lieko poskionteloista johtuvan sellaisen, tasolle mutta Geoff raukka ei ole selvinnyt ihan niin vahalla. Viime yona vieressani nukkui hikinen ja tulikuuma mies, joka valilla itki unissaan ja pyori koko yon kuin vakkyra. Tuollas se nyt raukka makaa reporankana sangyn pohjalla. Ehkapa vien aamiaiseksi pari lihapullaa... 


(kiroilun lopettamisen lisaksi lupaan, etta tama on viimeinen lihapulla-aiheinen postaus blogissani vahaan aikaan)



2 comments:

Marika said...

Itse tehdyt lihapullat on kyllä ihan parhaita ja 70 on kieltämättä aika hyvä määrä. Luulis riittävän hetkeksi :)

Elli said...

Marika,
Laskeskelin joo etta pakkaseen meni ainakin kolmeksi illalliseksi riittava maara lihapullia ja jaakaapissa odottaa viela tarpeeksi tallekin illalle. Kevyt kymmenen hengen satsi siis. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...