Wednesday 8 February 2012

Stressi - arkipaivien ystava.

Eipa ole stressi paljoa helpottanut sitten viime viikon. Huulessa mollottaa nyt kaksi (!) huuliherpesta ja jo kauan itseaan odottaa antanut flunssa saapui. Eilinen ja tama paiva on mennyt nukkuessa ja huomenna palaan taas opettajan hommiin.

Harjoittelua varjostaa myos astetta ongelmallisempi suhde harjoitteluluokkani opettajaan. Suhteen aiheuttama stressi ja ahdistus lienee edesauttanut kukkakaalihuulen muodostumista ja flunssautumista. Ei naurata.

Palaan asiaan sitten kun taas naurattaa (tai mahdollisesti ennen sita valittamaan taas jostain...)

3 comments:

Hanna said...

Voi mun pienta Ellia <3 Sitten kun taas naurattaa vien sut suurelle kaakaokupposelle. Se ei tosin ole viela talla tai ensviikolla, koska taalla paassa ei ainakaan ennen sita ja omia internal deadlineja ennen naurata yhtaan :(((

Halihali ja pusipusi ja muista valilla levata ja ottaa iisisti ja vetaa hyvajatkakannit!

Kristi said...

Se on kun jotain kaatuu päälle, niin sitten tulee kunnolla.. Pikaista paranemista sinulle ja huuliherpeksiä tyhmälle harjoitteluluokkasi opettajalle!

Elli said...

Hanna,

Isot halaukset ja suukot sinnekin. <3 <3 (virtuaaliset vaan talla kertaa etta huuliherpes tartu!)

Menemma ehdottomasti kaakaolle, tai vetamaa ne hyvajatkakannit kunhan hymyilyttaa seka Partickissa etta siella Hyndlandin paassa!

Viagem,

Kiitos ihanasta kommentista. Flunssa alkaa nyt olla jo parempi ja herpeskin paranemaan pain. Ei sentaan passaa toivoa opelle herpesta. Avoimempaa mielta ja lampimampaa sydanta vaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...