Wednesday 28 March 2012

Minulla on neutrofiilis

Glasgowssa on koko viikon paistanut aurinko taydelta taivaalta ja lammintakin on ollut 18 astetta! Mina, tottakai, olen taas flunssassa ja olen auringonpaisteesta paassyt nauttimaan lahinna ikkunan lapi... Tana aamuna tosin sain luvan nauttia auringosta ihan oikeastikin kun kapsyttelin laheiselle laakariasemalle pitkittyneen flunssani takia - eihan tama olekaan vasta kuin neljas flunssa talle vuodelle! 


Verikoe otettiin taas, kuten on tehty tassa jo pian vuoden ajan ja samaahan se varmasti nayttaa kuin aikaisemminkin - neutrofiilien, eli tietyn valkosolutyypin, vahaisyys veressa. Ideaalinumerot olisivat kahden ja seitseman ja puolen valilla, omani ovat olleet jatkuvasti alle kahden. Halyyttavaksi tilanne ilmeisesti menee siina vaiheessa kun tuo maara tippuu alle yhden. Sinne asti ei onneksi olla viela koskaan paasty mutta eipa tama tilanne silti hymyilytyta.


Talla kertaa laakari jopa ehdotti etta alamme selvittamaan mista tama johtuu - johan oli aikakin. Arsyttaa olla jatkuvasti kipeana ja missata yliopiston lisaksi myos nama ihanat aurinkoiset paivat. Eipa tallainen sairastelu kovin positiivisesti ole mielialaankaan vaikuttanut vaan vuotavan nenan lisaksi seuranani on siis ollut myos jatkuva ketutus ja motivaation puute.


Jottei tama postaus nyt ihan pelkaksi marinaksi menisi, postaan teille tahan kuvan alastomasta miehesta joka kaataa kahvia kuppiin. Paljon kivempaa katseltavaa kuin kuva minusta niistamassa, eikos?





Olkaa hyvat!

4 comments:

Nina said...

Voi kökkö, toivottavasti sairastelun syy selviää :/

Mites mulla yhtäkkiä alkoi haluttamaan kahvia :D

Hanna said...

Voi mun pienta! Toivottavasti paranet pian ja saat selville mika sussa on rikki. Jos yhtaan lohduttaa, niin makaan en paase nauttimaan auringosta ku pitaa lukea tentteihin ja ulkona ei voi keskittya.

Sit mun tenttien jalkeen leivon sulle vaikka korvapuustia jalkikateispiristyksena, koska oot varppina siihen mennessa jo parantunut.

Elli said...

Nina,
Ymmarrettavaa on etta kahvihammasta alakaapi kolottaan! :D

Hanna,
Kavin tannaan jopa tuossa takapihalla leikkimassa vahan naapurin penskojen kanssa. Kurkkuunhan toki sattuu vielaki ja olo on aika kokko mutta eikohan se tasta lepaamalla ja korvapuusteja ajattelemalla parane.

Tsemppia tentteihin! <3

Laura said...

Höh, sairastelu ei oo kivvaa. Mäkin oon taas sairaana. Mutta kiitos piristävästä kuvasta, jospa me alettas pian toipumaan. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...