Thursday, 11 March 2010

Hyvia juttuja

Tana aamuna kello 7.00 herasin ihan tautisen huonosti nukutun ja paniikinsekaisen yon jalkeen silmat ristissa yliopiston haastatteluun. Kyseessa oli siis ryhmahaastattelu tai ennemminkin keskustelu, jota kaksi opettajaa seurasivat ja arvioivat mm. kuuntelutaitoja ja ystavallista ja selkeaa tapaa ilmaista itseaan. Koen olevani aika vahvoilla tuollaisessa tilanteessa verrattuna esim. yksityishaastatteluun, jossa nelja ihmista kuumottavat kysymyksillaan. Haastattelu meni hyvin ja suuhun jai ihan positiivinen paskan maku.

Onnistuneesta haastattelusta palkitsin itseni tanaan kahden tunnin paikkareilla, kahdella donitsilla ja kahdella pussilla sipseja...

.

Jep, ei ois kannattanu! :D Ripsivarit pitkin naamaa korostamassa kahden tunnin younista seuranneita mustia silmanalusia, tukka solmussa ja pohottyny olo tonnista jo mainittua terveysruokaa. Koska tama on kuitenkin blogi oikeasta elamasta, julkaistaan taalla myos ne todellisuutta vastaavat, siloittelemattomat otokset allekirjoittaneesta.

Nyt ihan aiheeseen liittymatta esittelen ruokakaupasta loytamani vegemakkarat, joita meilla eilen tarjoiltiin kermaisen lanttumuusin kanssa. Poikakaveri tosin rakensi itsellensa hampurilaisen ja mina suu mutrussa kiskoin juuresta naamaan. Ei vaiteskaan. Tykkaan lantusta ihan hulluna

.

Aivan hyvia kasvisnakkeloisiksi, monesti kun meinaavat olla aika mauttomia ja malsia. En tieda saako noita Suomesta mutta jos joku tata sattuu Skotlannista lukemaan niin koklatkaa!

Seuraavassa postauksessa paljastan teille uuden lempparituttavuuteni ruoan suhteen!

3 comments:

Anonymous said...

On se kyllä harmi ku täältä ei tunnu löytyvän oikeen mitään kivvaa soija-ruokia. Meidän kaupassa on siis tasan 1 vaihtoehto, soijanakki, joka on kyl hyvää, mut se paketti maksaa 4 euroa ja siin on 9 nakkia, eli aivan törkeen hintasta.
Nuo näyttää jo ton paketin perusteella hyvälle....nams...

Elli said...

Joo, noita soijanakkeja olen kerran itsekin maistellut. Hyvia oli, mutta tuohon hintaan ei kylla tulis kovin usein ostettua. Sun pitaa kayda hakemassa Punnitse&Saasta-kaupasta soijasuikaleita ja muita herkkuja.

Anonymous said...

mää oon niiiiiin surkee niitten kokkaamisessa et aina ku koitan tehä niistä jotain, ne maistuu vaan sellaselle hikiselle sukalle :/
Ja se koostumus tuntuu suussa ällölle, eli en ossaa niistä tehä mitään.

Soijarouhettakaan en oikeen ossaa tehä ku sitä pitäs osata maustaa kunnolla ja en sitä koskaan saa oikeesti hyvän makuseksi, paitsi jossain lasagnessa tai makaroonilaatikossa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...