Monday, 29 March 2010

Viikon ensimmainen paiva oli melko mukava. Toissa mina, alani raudanluja ammattilainen, opastin kolmen paivan vankalla tyokokemuksella uutta tyokaveriani infopistetatiyden syvimpiin saloihin. Tama uusi tyokaverini oli varannut kahden viikon matkan Meksikoon, viiden tahden all inclusive-hotelliin. Itseani ei yleensa kiehdo ajatus pitkasta lennosta ja kahden viikon viettamisesta hotellialueella mutta toissa 12 asteen lammossa taristen, vartijafirman fleecetakkiin kaarityneena olisin ollut valmis lahtemaan vaikka samalta istumalta...

Toiden jalkeen kavin Lidlissa, josta saa maailman parasta jogurttia:En oo viela toistaiseksi loytanyt kaupan "kreikkalaisista" jogurteista vastusta talle huipputuotteelle. Ensimmaista kertaa taalla Lidlissa kaydessani ei jogurttia ollut hyllyssa ja pelkasin jo etta taytyy tyytya vaharasvaisiin sokeriallokkeisiin.
Kreikkalaista jogurttia kaytan seka aamupalalla marjojen kanssa nautittuna etta erilaisissa kastikkeissa. Kuvassa eilisen illallinen: papupihveja (note to self: poikakaverille ei oikeastikaan kannata tehda papuruokaa...), uunijuureksia ja jogurttikastiketta.Tanaan sitten loput uunijuureksista tarjottiin kukkakaalin kanssa gratinoituna, kakkapokylan nakoisten vegemakkaroiden kyljessa. Makkaroiden maku oli kaikkea muuta kuin kakkapokylamainen eli taidan ostaa noita uudestaankin.

Sorpparallaa naiden kuvieni jattimaisesta koosta ja laajasta variskaalasta. Ostin elamani ensimmaisen lapparin muutama viikko sitten enka oo viela laiskuuttani asentanu Photoshoppia. En kylla menis liikoja lupailemaan sen asennuksen jalkeenkaan! :D

2 comments:

Tiitiäinen said...

Hei, pakko sanoa näin ravintolakokin ammattitutkinnon omaavana, että osaat kyllä mahtavasti käyttää tuota jukurttia! Ite tyyliin syön sitä vain marjojen tai hunajan kanssa :D Joskus olen tzatzikia tehny siitä, mutta siihenpä se jää. Hyviä vinkkejä saa kyllä tästä sinun blogista, mihin kaikkeen sitä voi käyttää :P

Kreikassa Samoksella kävin viime elokuussa ja sielä se jukurtti oli TAIVAALLISTA! Ja ilokseni nyt jopa samaa merkkiä olevaa jukurttia on tullut jopa Suomeen!

Elli said...

Kaytan kylla jogurttia monesti dippikastikkeissa ja muissa sooseissa ja toimii kuulemma hyvin myos esim. rahkan korvikkeena piirakoissa tai ihan normaalissa kermarahkassa. :)

Mitas jugua se oli, jota Samoksella sait? Tuo Eridanouksen jugu on kylla ehottomasti mun lempparia eika lahikaupan kreikkalaiset jugut kylla parjaa kilpailussa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...