Thursday 29 April 2010

Asunnon metsastysta

Asumme poikaystavani kanssa talla hetkella kimppakampassa kahden miekkosen kanssa (olen jo ehka saattanut taman mainitakin) ja vaikka kamppikset ihan mukavia ovatkin, on oman kampan loytaminen alkanut houkutella viimea aikoina kovasti. Kaipaan omaa tilaa rauhaa, sita etta voin vaikka alasti koikkelehtia ympariinsa ja sita, etta siivoamattomasta kampasta voi syyttaa vaan itseaan eika tarvi arsyyntya siita, ettei kumpikaan kamppiksista pista tikkuakaan ristiin.

Ollaan nyt viikon verran vahan ahkerammin etsitty kalustamatonta vuokrakamppaa, (huom. taalla suurin osa on jostain syysta kalustettuja ja minulle ajatus sellaisessa asumisesta tuntuu ihan) ja muutama meidan budjettiin sopiva onkin loytynyt. Tanaan kaytiin katsomassa kahta, joista molemmat olivat juurikin silla alueella mista asuntoa etsimme, mutta harmittavasti aivan jarjettoman pienia. 

Ensimmainen oli aivan ihana, pohjakerroksen vasta rempattu kaksio. Makuuhuone oli ihan riittavan kokoinen, mutta olohuoneessa/keittiossa olisi pitanyt valita, laittaako sinne ruokapoydan vai kahden hengen sohvan (jep, isompaa ei olisi mahtunut). Harmiksemme jouduimme siis toteamaan, ettei tama puistonakymalla varustettu minikamppaa ollut meita varten.

Toisessa asunnossa kerrottiin olevan "melko pienet" makuuhuone ja olohuone, ja etta keittioon pitaisi mahtua pieni poyta. Kavi ilmi ettei makuuhuone ollut tarpeeksi iso edes pienelle parisangylle, vaatekaappeja, tai kaappeja yleensakaan, oli yksi (eika tilaa toiselle olisi ollut yhtaan missaan). Keittio taas on oma lukunsa... no, ehka sinne jonkun nukkekodin poydan olisi saanut mahdutettua. Keittiokoneita ei ollut, eika tilaa olisi ollut kuin pikkuruiselle jaakaapille ja pesukoneelle... Ymmarratte varmaan etta jai vuokraamatta.

Huomenna on edessa taas uusi naytto ja toivotaan etta tama on hiukkasen kookkaampi. Sijainti ei ole ehka niin ideaalinen kuin noilla kahdella, mutta kuitenkin vain 10 minuutin kavelymatkan paassa. Ei paha siis. 


No, vaikka ensimmaista kertaa asunnon metsastyksessa olenkin niin tiedan silti etta sita oikeaa kamppaa saattaa joutua hetken etsimaan. Taytynee vaan alkaa pitamaan parempaa kuria talon miehille...

2 comments:

Annika said...

Minun pienen opiskelijayksiöni keittiönpöytä pääsi meidän ekaan yhteiseen isompaan yksiöön olohuoneenpöydäksi. :) Pöydällä oli kokoa sen verran että yksi iso ruokalautanen mahtui kummallekin puolelle pöytää toisiaan vastakkain. Leveyssuunnassa leveyttä oli noin kahden lautasen verran, mutta ei siihen kahta ihmistä olisi rinnakkain mahtunut istumaan. Siinä meidän ekassa yhteisessä asunnossa oli siis iso tupakeittiö ja makkari. Siihen tupakeittiöön mahtui kunnollisen kokoisen keittiönpöydän lisäksi kahden ja kolmen istuttavat sohvat ja kirjahylly. Oli kyllä ihan mukavankokoinen asunto.

Onnea asunnonmetsästykseen ja hauskaa vappua!

Elli said...

Kiitos onnentoivotuksista, sita taalla tarvitaan kalustamatonta (selvisi muuten eilen ettei siihen kuulu edes jaakaappi, pakastin tai pesukone...) asuntoa etsiessa.

Taalla on ehka hiukkasen halvemmat vuokrat Suomeen verrattuna niin voitas paasta n. 500 eurolla asumaan kaksioon, hirvean hyvalla tuurilla jopa kolmioon. Kaksiokin riittas, jos siella mahtus asumaan... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...