Tuesday 27 April 2010

Herkkuja ruokapoytaan

Pestolla, brie-juustolla, parmesanilla ja mozzarellalla taytetyt herkkusienet & paistetut kesakurpitsa- ja porkkanasuikaleet. Ehka parasta "mita kaapista loytyy"-ruokaa hetkeen...



Talla ohjeella (ilman nokkosjauhetta, tosin) tehty avocado-keitto, joka oli luonnossa vielakin herkullisemman varista ja aivan jarjettoman hyvaa! Maistui jopa poikaystavalle, joka ei niin avocadosta normaalisti valita.

3 comments:

Satunnainen ruokkija said...

Testailempa minäkin keiton vappupöytään :-) Kiitti vinkistä!

Annapurna said...

Ooooooo! Hurraa! Oonki miettiny avocadolle uusia käyttötarkoituksia, ja tuo näyttää siltä, että ommnom!

(Todella järkeviä kommentteja meikäläiseltä tähän aikaan vuorokaudesta...)

Elli said...

Oi tuo keitto on aivan herkkua. Taytyneepa ostaa avocadoja talla viikolla ja pistaa kokaten. Raportoippa sitten kun olet testaillut reseptia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...