Wednesday 21 April 2010

Kirpparilta loydettya

Laakarilta lahdettyani (kerroinko muuten etta laakari tai laakkeet, jotka Suomessa maksavat useamman sata euroa, eivat taalla maksaneet pennin hyorylaa. What a country!) olin hervottoman hyvalla tuulella. Ipodissa soi 500 Days of Summer-leffan soundtrack ja aurinko paistoi - voiko parempaa ollakaan! 
Poikkesin kotimatkalla muutamalle eri kirpparille, joita Dumbarton Roadin varrella onkin melko monta.

Mukaani tarttui pari kirjaa






Jamie Oliverin vaimon, Joolsin kirja aitiydesta. (£1.99) Ehka pienta lapsikuumetta ilmassa taalla. Luitte oikein: lapsikuumetta, ne vauvathan vaan akisee ja kakkaa. Alkaa ymmartako vaarin, lapsia (eika siis niita kakkaavia vauvojakaan) ei ole tahan perheeseen tulossa viela pitkaan aikaa.







Toisena kirjana Felicity Lawrencen Not on the label (£0.65)  joka kasittelee brittilaisen ruokateollisuuden varjopuolia.  Nain kirjaa kuvataan Amazon.com:ssa

"A shocking and highly readable expose of the state of the food production industry in Britain today. Felicity Lawrence will take some of the most popular foods we eat at home to show how the food industry in Britain causes ill health, environmental damage, urban blight, starving smallholders in Africa and Asia, and illegal labourers smuggled and exploited in Britain." 

Itseani kun kovasti kiinnostavat nama ruoan ymparilla pyorivat aiheet kuten terveellisyys ja eettisyys, joten odotan kovasti taman kirjan lukemista. Mielenkiintoista on erityisesti lukea aiheesta nykyisen asuinmaani vinkkelista. 


Lisaksi mukaan tarttui aika mukavan kokoinen kori (£3.50),





GAP:in uutta vastaavassa kunnossa oleva toppi, jossa on tuollainen samettimainen kohokuvio (£1.99)


Seka poikakaverin mukaan Lara Croftmainen hame. (£2.49) (vahan huono kuva nakojaan tuli)



Hyvaa tuultani ei siis voinut mikaan pysayttaa tanaan. Saavatko hyvat kirppariloydot teissa aikaa samanlaisia onnen tunteita kuin minulla?

 

5 comments:

Miia said...

Moi :) "Eksyin" tänään sun blogiin ja tämähän on oikeen kiva! Jään varmasti seuraamaan, oot mukavan olonen tyyppi :D

Elli said...

Kiitos kehuista, lammittavat kovasti! :) Ja tervetuloa vaan lukemaan!

RuusuLiisa said...

Juu mä kuljen aina jalat senttejä ilmassa hyvien löytöjen jälkeen. Toisen romu on toisen aarre. Ja tuo hame on hieno :) onnea muuten roaccutan-kuurin kanssa. Varot sitten aurinkoa jne.? Perusjaksollani opiskelukaveri söi samaista lääkettä ja tulokset oli hyvät. Kunhan muisti vältellä aurinkoa pari kertaa käryttyään kunnolla. Ja et sitten oikeesti hankkiudu raskaaksi-jos se lapsikuume yltyy vauvakuumeeksi! Kun lääke on teratogeeninen eli aiheuttaa epämuodostumia ja keskenmenon riski suurempi. Tsemppistä sinne :)

RuusuLiisa said...

Olen ku nalkuttava äiti :D *et tee sitä ja muista tehdä sitten niin..* hih.. ja sorry ;)

Elli said...

Kiitos aippa! ;D

Nuo aurinkoherkkyydet ja muut onkin jo tiedossa, taustatutkimusta kun olen tehnyt jo ennen laakarille menoa. Tarkeita juttuja kuitenkin, eritoten tuon raskaaksi tulemisen kanssa. Vauvakuume ei nyt ole kuitenkaan ihan muutamaan vuoteen konkretisoitumassa oikean vauvan muotoon, joten siita ei ole huolta. Ei kaikkea tarvi ihan heti saada vaikka kuinka haluais :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...