Tuesday 27 April 2010

Kun Elli loysi eBayn...

Olen muutamia juttuja ostanut aiemmin eBaysta mutta nyt vasta ensimmaista kertaa tuntenut sen viime sekunneilla huutokaupan voittamisesta aiheutuvat adrenaliini- ja endorfiiniryopyn. Tai no,ensimmaisen ja toisen kerran...

Talla viikolla sielta siis huusin itselleni Benefitin Lemon Aid:in, joka Benefitin sivujen mukaan "color correcting eyelid primer"... niin, miten tuon sitten suomentaisi. No, peittaa joka tapauksessa hyvin seka silmaluomien punaisuuden, verisuonet ym. etta tumman silmanaluset ja saa nayttamaan hyvinkin normaalia pirteammalta.



Viikonloppuna viela silmaluomeni olivat siina kunnossa etta pystyin tata kayttamaan mutta talla viikolla luomeni, kuten muukin ihoni, on Roaccutan-kuurin myota sen verran kuivunut etten ole voinut kayttaa mitaan meikkia. No, jospa tuo sailyisi meikkipussissa sen viisi kuukautta...


Toisena, ehdottomana lemppariostoksena oli alle £4 postikuluineen maksanut kaadin. No, katsokaa nyt itse!





Kylla on David (tarrassa lukee siis Glass by David. Kuka lie tama kaveri?) tehnyt minun silmaani miellyttavan ja hassuun tyyliini sopivan kaatimen. Mikaan suuren suuri tama pirtsakka peipponen ei ole mutta sopinee vaikkapa kahvipoytaan maitoa varten. Aivan ihana! :)




3 comments:

Miia said...

Aivan ihana tuo kaadin, voisinpa ottaa minäkin :) Nimenomaan hassu mutta ei mikään ruma kuitenkaan!

Elli said...

Hauska on kylla. Ei mitaan hajua onko uutta vai vanhaa tuotantoa. Huonoilla googlaustaidoillani en ainakaan sen kummempaa infoa loytanyt. Taytynee viela kokeilla.

RuusuLiisa said...

Hieno kaadin! Pitää kuuklettaa myös :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...