Wednesday 26 January 2011

Silla onhan Sunnuntai - kanapaiva, tottakai!

Kanahommailun tallentanut muistikortti loytyi ja tassapa todistusaineistoa sunnuntain kokkailuista.



Yleisen holmoilyn lisaksi sitruuna- ja timjamipyllyinen kanaraukka sai nautti lisaksi myos hartiahieronnasta.



Jos Harry Potter olisi asunut keittiossa, olen aika varma etta se olisi ollut tama meidan, kahdella ylakaapilla varustettu jattilainen!




Kana valmiina uuniin. Sielta ne aikaisemmin mainitut pyllytimjamitkin kurkkivat.






Valmis herkkukana. Keittion varusteisiin ei kuulu metallista tikkua, joten kanan kypsyys varmistettiin reidesta puukon avulla. Sievempaa jalkea olisi ehka saanut vahan pienemmalla esineella mutta mitas pienista! Hyvaa oli joka tapauksessa.



4 comments:

Kristi said...

Kyllä maistuis mullekin! :)

Annika said...

Nuo kuvat saa tosi pahalle mielelle, kun niistä erottaa niin selvästi kana-raukan. Kun ostaa rintaleikkeitä, niin ei tajua (=halua ajatella) että ne on oikeasti olleet elävä olento. Olen yrittänyt vähentää lihan ja broilerin käyttöä, mutta kun ne on niin hyviä, että ei pysty.

Elli said...

Annika,

Samaa mietiskelin itsekin kun tuota kanaa maustelin. Eipa sita yleensa tule niita koipireisia tai rintafileita ostellessa ajatelleeksi, etta nekin ovat tulleet ihan oikeasta, elavasta kanasta.

Meilla syodaan aika vahan kanaa ja lihaa ylipaansa, joten en viitsinyt tuosta alkaa kovin surustelemaan. Tietaapahan ainakin tasan tarkkaan mita siina omassa kanassa on, eika jaa arvailujen varaan jotain prosessoituja juttuja, esim. nugetteja, syodessa.

Elli said...

Ehkapa juuri sen takia tuo homma piti heittaa vitsiksi, ettei ois tullu liikaa vakavoitua ja allosteltya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...