Monday 21 March 2011

Aina Ilona 1 vee!

Tuossa Google Analyticsia tiiraillessani tajusin etta blogini on hiljaittain (kaikessa hiljaisuudessa totisesti) viettanyt ensimmaista synttariaan!

Olisihan tallaisestakin sivuseikasta kuin blogin iasta voinut vahan parempaa lukua pitaa mutta sattuuhan naita! Tanaan juhlimmekin sitten virallisesti blogini 1.04-vuotispaivaa!  

Tasta se kaikki alkoi ja vuoden aikana blogi onkin muuttunut huimasti alun ruokapostauspainotteisista postauksista nykyisiin epamaaraisiin arkiplajayksiin.



Minulle rakkaan blogini puolesta haluan antaa suuren kiitoksen kuluneesta 1.04 vuodesta kaikille ihanille lukijoille ja blogistaniasta loytyneille mahtaville ihmisille! <3



 Kuva taalta.

7 comments:

Kristi said...

Synttärionnea vain :)

Qu said...

Onnea 1,04 v :D

Maria said...

Onnittelut minultakin!

(Koska teet musta postauksen?!?!?!?!?!?)

Elli said...

Heippa Marsa rakas ja tervetuloa! (toivottavasti pian ihan viralliseksi lukijaksi, prkl ;D)
Yritan tassa tehda tasta surffailuhostauksesani postauksen pian. Ois kiva jos voisit muuten uploadata niita kuvia sunkin kamerasta, vaikka kaikki, niin voisin niitakin laittaa naytille. :)

Anonymous said...

Hei! Kiinnostaisi tietää että millaiset lukukausimaksut siellä sun yliopistossa on? Kuulin jostain että Skotlannissa ei olisi suuria lukukausimaksuja yliopistoissa(?) Itseä kiinnostaisi kovasti lähteä ulkomaille opiskelemaan mutta juuri ne lukukausimaksut hirvittävät ;S

Elli said...

Hei,

Skotlannissa opiskelu on ilmaista kaikista EU-maista tuleville opiskelijoille. Lukukausimaksuja joutuvat maksamaan vain siis EU:n ulkopuolelta tulevat ja Englantilaiset. Todellisuudessa lukukausimaksu on meille kotiopiskelijoillekin olemassa ja on noin £1800 suuruinen, mutta paikallinen KELA, SAAS, maksaa sen puolestamme.

Englannissa opiskelusta taas joutuu maksamaan ja vasta tulleen lakiuudistukseen mukaan jotkut yliopistot voivat oppilailtaan velottaa jopa £9000 vuodessa. Tama on tosin harvinaista mutta luulisin etta vahintaan tuon pari tonnia joutuu vuoden opiskelusta maksamaan joka tapauksessa.

Kristi said...

Ei vitsi, arvaa repesinkö eilen illalla kun nyhräsin itteeni säilyketölkin reunalla sormeen.. :D Tuli heti kauhukuvat sun silpomisista mieleen, mut en kuitenkaan ollut yhtä taidokas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...