Friday, 19 August 2011

Ei pollompi arvonta!

Koska blogillani on maailman parhaat lukijat, ajattelin jarkata teille pienen arvonnan! Itselleni on, kaikesta hehkutuksesta huolimatta, iskenyt pieni syysmasennus ja ajattelin piristaa teita samasta vaivasta karsivia tai karsimattomia nailla ihanuuksilla.


Rakastuin niin tulisesti viime viikolla ostamaani pollo-sormukseen, joten paatin arpoa samanmoisen myos taalla. Lisaksi kiikutin kassalle myos teemaan sopivat korvikset. 
(Kalliit hinnat peitin tuollaisella kivalla tarralla... ei se hinta vaan se ihanuus!)


Arvonnan saannot ovat siis seuraavat:


Kommentoi tata postausta - muista nimimerkki!
Kommentilla takaat itsellesi yhden arvan, linkittamalla arvonna blogiisi tuplaat polloontymismahdollisuutesi. (muistathan mainita kommentissasi jos niin teet)


Jos haluat taata etta ajattelen juuri sinua arvontahetkella, jata viela mukava kommentti. Tama takaa voittomahdollisuuksien kasvamisen eksponentiaalisesti samaan tapaan kuin esimerkiksi yhdella jalalla seisominen lottokuponkia tayttaessa.


Arvonta-aikaa suotakoon keskiyon kellonlyontiin 27.8 saakka.

28 comments:

Jenni said...

Uuuh, pöllöjä, kivaa! Kun näitä pöllökoruja rupes tulemaan mä kaivoin esiin mun äidin Kalevalakoru-kaulakorun joka (mun mielestä) on ku pöllö (Kuutar kai se oikeesti on), oli itse asiassa kaulassa tänään :D

Petra said...

Minä osallistun, kiitos, kahdella arvalla (linkitän blogiini) ja kauniilla ajatuksilla! Mä just kehuin sun edellistä kirjoitusta, niin en nyt mielestäni voi uudestaan kehua, koska saattaisit ylpistyä ja sitten sun blogin taso laskisi romahdusmaisesti. Vai mitä? :D

Elli said...

Jenni,
Itsekin olen nyt vasta lammennyt talle villitykselle. Ehka ne jotenkin kuuluu tahan syksyyn. Se Kuutar on kylla kaunis koru ja todentotta aika pollomainen. :)

Petra,
Ihan oikeassa oot - ei makeaa mahan taydelta! :D

RuusuLiisa said...

Mukana arvonnassa! Pöllöfani kiittää ja kuittaa.
ToPille rapsutukset, silitykset ja pari rundia pyykkitelinettä :D

Nina said...

Huhuu! Osallistun myös pöllöilyyn, ja myös tuplaan saman tien pöllööntymismahdollisuuteni! :D

Inka said...

Onhan tuo päivämäärä oikeesti 28.8? Mä osallistun tänään, kun kerkeen päivittelemään tota omaa blogiani, mutta tuun kyllä siitä ilimottamaan sinulle! (:

Elli said...

Inka, tarkotuksena oli olla 27.8 mutta kappas! :D Nyt on korjattu, kiitos kovasti :)

Nanna said...

Jes, tottakai osallistun. Koitan muistaa tuplata mahdollisuudet blogimaininnalla. Mutta ilmoittelen sitten tarkemmin. Jepajee. Mä en keksi nyt mitään kivaa, että tässä varmaan meni tsänssit siihen voittomahdollisuuden eksponentiaaliseen kasvamiseen.

Laura said...

Yes, beibe, mä oon pöllö! ;)

taitava tyttö. said...

aww, ihanat! ja miten ihana myös tuo hinnanpeittämistarra! iih!

linkitän blogiini :)

luiisa said...

Ei pöllömpää!:3 ♥

1 ticket!

piikkipaatsama said...

oi, osallistun tähän ihastuttavaan pöllöarvontaan :) ja tuplaan pöllööntymismahdollisuuteeni linkittämällä tän nyt samantien myös blogiini.

Jonee said...

Rakastuin niin noihin pöllöihin :)
Ja musta on niin ihanaa ku jaksat päivittää tätä sun blogia vaikka asusteletki kauempana ja sulla on omiaki kiireitä :)

Minnie said...

Muitten kommenttien jälkeen on varmaan jo selvää, että aivan ihastuttavia! Kääntää suun taatusti hymyyn, vaikka syksy miten tekis tuloaan (:

Viagem said...

Söpöjä pöllösiä, mutta olen aika varmasti niille erittäin allerginen :( En siis osallistu arvontaan, kunhan halusin tulla sanomaan sulle moi.Moi.

Hanne said...

Hei elina. hanne täällä. tahdon osallistua arvontaasi koska piän sun blogista. oot kiva. :D

Kristiina said...

Voi luoja miten söpöjä pöllöjä! Nuo korvissa olisi hyvä päntätä lukiossa jotta varmasti pääsisi sinne sateiselle saarelle opiskelemaan... kiitos ihanasta blogista, tämä nostaa aina matkakuumetta sinnepäin :)

Sanna-serkku said...

Kivoja pöllöjä sieltä löytyy, mää katselin Lontoon-matkalla pöllö korviksia, mutta en sitten ottanut... Niissä oli vartalo tehty höyhenestä/sulasta, niin ei sitten loppujen lopuksi ostanut niitä... Kivat on :) Laitahan serkullekin yksi arvontalappu, ellei tässä sitten sellainen kielto, että sukulaiset ei saa osallistua arvontaan :)

Aino said...

Niin hurjan kivoja pöllöjä! Olen suunnaton lintufriikki ja kaikenlaisia lintuja on koti täynnänsä, korvista ne vielä uupuvat. Mukana yhdellä suurella arvalla, oma blogi kun on tauolla, joten en siellä voi mainostella.

Nanna said...

Nonni, nyt on linkityskin tehty :)

Hanna said...

Osallistun! Koitan muistaa linkittää blogiini huomenna ja kerron sulle ku oon sen tehnyt :)

Emmi said...

Hannan mainostamana eksyn minäkin osallistumaan! Itellä on jo yksi ihana pöllö riippumassa kaulakorussa mutta perhe sais olla hieman isompi...

nikoladeus said...

Onpa hauskat pöllöt, äiti ilahtuisi varmaan, jos nämä minulta lahjaksi saisi.

Tiitiäinen said...

Osallistun arvontaan!

Ja linkitetty on omaan blogiini :)

Sinun blogi saa aina hyvälle tuulelle! Kirjoittamisentaito on hanskassa ja niin kuin joskus sanoin, sinun pitäisi kirjoittaa kirja!

-Tiitiäinen-

ahle said...

Ei pöllömpi blogi lainkaan ja mukava arvonta. Yhdellä mahdollisuudella mukana, koska vielä ei ole omaa blogia jonne linkittää...

hoyhen@gmail.com said...

Moi! Mikä onkaan mukavampaa toimintaa lauantai-iltana, kuin blogien (hyvien blogien, jos ruskeakielistelemään ruvetaan) selailu teekupin kera. Ei tarvitse olla kaupungilla humputtelemassa ja kumoamassa kaikenmaailman myrkkyjä kitaansa kun voi rauhassa huonoryhtisenä ja paita väärinpäin röhnätä koneella. Tämän halusin vain kertoa ja todeta samaan hengenvetoon näin blogiasi seurailleena ja ujona kommentoijana, että jatka ihmeessä samaan malliin!

ps. Toby-kissa on mahdottoman suloinen! Harkitsisin vakavasti kissaihmiseksi ryhtymistä ellen olisi niin lääpälläni hamstereihini.

Eisku said...

Kiva seurata blogiasi. Olen yhdellä arvalla mukana. Joulun odotusta meille kaikille.
Blogisi on IHANA!

Elli said...

Kiitos kovasti kommentistasi, Eisku, ja tervetuloa lukijaksi.
Pollokas arvonta suoritettiin valitettavasti jo kolme kuukautta sitten. Enkohan tassa kohta jarkkaile uuden arvonnan! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...