Saturday, 13 August 2011

Sillon meni salsaksi

Kuten jo aiemmin kerroinkin, hyva ystavani Lotta saapui torstaina meille. 
Juna-asemalta suuntasimme kunniavieraan toiveiden mukaisesti pubiin lounaalle.
Katsokaas nyt tuota onnellista naamaa. "Kas, lempijuomaani alkoholia". No ei vaiten, yhdet vaan juotiin ja nekin sivistyneesti.


Eilen sitten meno ei ollutkaan niin sivistynytta. Kavimme kiertelemassa Byres Roadin laheisyydessa olevat antiikki- ja vintagekaupat ja sen jalkeen lahdimme niille legendaarisille "yhdille". Jo muutaman tunnin paasta olimme samba-klubin lavalla soittamassa bongoja ja shakereita ystavani Mattin kanssa. Ja tietenkin tanssimassa sita salsaa kuumien latinomiesten kanssa... Mutta sita ennen juotiin siis ne yhdet...


Kattokaa tuota! Vihreasta huulipunasta tulee pinkkia, hullua!
Lotta laitto mun hiukset semmosella Remingtonin kiharruspokylalla. Taytyy ehka ostaa itellekki semmonen ja alkaa opettelemaan tyttojen juttuja.
Ei pollompi sormus, vai mita? Tata korkealuokkaista vitsia viljeltiinkin sitten koko paiva.


Hirvian hauskaa oli ja tanaan tuntuukin vahan silta. Kauniina silti herasin...
Meikithan voi napparasti putsata aamullakin. Trust me, I'm a nerd. 
Olo alkaa jo tallakin nortilla nyt olemaan parempi joten on aika siirtya viimeistenkin krapulanrippeiden poisto-operaation pariin. Leffa ja sipsia siis!9 comments:

Viagem said...

No mut heeei, eihän yhistä tuu krapulaa...

Laura said...

No on ollu bileet! Vähän jos krapula niin ei se niin vakavaa...:D

Elli said...

Viagem,

Ei nii! Se tullee vasta sitte niista viidesta seuraavasta. :D

Laura,

Onneksi seki on nyt taltutettu, tanaan on taas ihan suht koht ihmismainen olo. :)

Nanna said...

Kiva, kun noin paljon kuvia. Pääsin ihan teidän fiiliksiinne mukaan!

Jenni said...

Kattelin just, että onpa kivasti laitetut hiukset sulla - eilen kirosin, että mulla on senpituiset hiukset ettei niille voi tehdä yhtään mitään, mutta ehkä vielä on toivoa, jos vaan saisi opeteltua...

Inka said...

Voi miten ihanilta näytätte! Uskotkos, Elli, että sieltä sais jotenkin helposti töitä? Niinkunnääs ihan oikeesti? Mä kelailin nyt kartuttaa matkakassaa, ja suunnata tän vuoden lopulla / ens vuoden alussa johonkin täältä Suomen kamaralta, ja houkuttais todella paljon tuo Englanti-Skotlanti-akseli Australian lomassa. (Ausseihin tosin en töitä voi mennä tekemään, niin se suljettakoon pois.)

Sitten mun täytyis enää vaan löytää se täydellinen Aussimies, niin mun elämä olis taas oikeilla raiteilla. Osaisko Geoff auttaa tässä dilemmassa?

Elli said...

Nanna,
Joo, tulihan noita kuvia melkonen kasa otettua - kerranki. Yleensa kamera unohtuu jonnekki kassin pohjalle. Onneksi talla kertaa nain. :)

Jenni,
Ite koitin eilen tuolla potkylalla laittaa tukkaa ja eihan siita mitaan tullu mutta ehka viela harjottelen lisaa ja mietin sitte jos ostasin itellekki.

Inka,
Kiitos, kylla se Lotta osaa! Enhan maa ois ikina ite osannu noin nattia tukkaa laittaa. :)
Tiiakko, ko tuohon tyoasiaan niin mieluusti sanosin etta kyllahan taalla niita loytyy mutta tosiasiassa britanniassa on ihan jarkyttavan huono tyotilanne talla hetkella ja kylla siihen aika maara onnea tarvitaan etta toita loytyy. :/ Toki jos saastoja on vahan niin eikohan silla hetken parjaa etta edes jotain toita loytyy. Jos ei muuta, niin tuolta meijan call centerista ainaki.
Geoffilla ei valitettavasti ole taalla yhtaan ihanaa aussikaveria ja tuota omaanikaan en mielellaan lainais. Eikohan taalta kuitenki joku ihana skottimies loytyis! ;)

Petra said...

Muiden kommenttien laadusta ja aiheesta hieman poiketen kerron pienen kurioriteetin: Tiesittekö, että Venäjällä olut on elintarvike eikä alkoholijuoma? Siellä ollaan nyt muuttamassa lainsäädäntöä siten, että olutkin katsottaisiin jatkossa alkoholiksi. :D Ihmeellinen maailma!

Elli said...

Petra,
Tiesin muuten! Eihan oluesta nyt valmasti venalainen tule edes humalaan. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...