Wednesday, 3 August 2011

Who goes there?Muutama paiva sitten ihmettelin hakusanoja, joilla Aina Ilonaa oli paadytty lukemaan. Hakusanoja viela ihmeellisempaa on tosin se, kuinka monta kertaa blogiani kaydaan paivittain kurkkaamassa. Olisikin vallattoman mukavaa, jos voisit jattaa jonkinmoisen puumerkin ja kertoa miten tanne paadyit (olitko kenties se roska-autoista tietoa etsinyt henkilo?). Toki muitakin terveisia saa lahettaa samalla lahettaa.


P.S. Huomenna luvassa jatti-ihania uutisia. <3

16 comments:

Niina said...

Koska aloin lukemaan tata vasta ihan viikko sitten, niin voisinpa kertoa. Paadyin tanne tuolta Hansi Skoteissa blogista, kun sita luin jo ennestaan. Ma vaan kerailen naita UK:ssa asuvien blogeja luettavaksi kun itsekkin taalla asun :D Sulla nyt vaan oli niin loistava huumorintaju niin kiva lukea!

Laura said...

No minähän se täällä käyn myös. Mistähän oisin sut ekana bongannu? Mun blogin kommenttiboksista vai Oussin blogista? Ehkä tosta ekasta. :) Mä oon kyllä huono kommentoimaan ja teen aina välillä päätöksen että kommentoin melkein aina ku käyn, mutta sitten se unohtuu. Pitäs taas ryhdistäytyä.

Petra said...

Jäin kiinni! :D
Mä löysin tänne muistaakseni Visuaalisesti vaativan blogin kautta. Ensin tosin taisin löytää Hansi Skoteissa -blogin, jonka kautta päädyin tänne. Kaikki, missä mainitaan Skotlanti kiinnostaa automaattisesti. :) Tykkään sun jutuista ja tavasta kirjoittaa!

Annika said...

Aina kysytään miten on eksynyt johonkin blogiin, mutta ei mulla ole aavistustakaan. :) Mahdollisesti olet kommentoinut jonkun toisen blogissa tms. Enkä koskaan osaa sanoa kuinka kauan olen lukenut jonkun blogia. Muistaisin kyllä että sun blogia olen lukenut aika lailla alusta saakka.

rva ruusunen said...

Mulla ei kyllä ole minkäänlaista muistikuvaa :D Mutta koko ajan on kyllä ollut huisin hauskaa seurata sun toimintaa! <3

Anonymous said...

Isukki käy lähes päivittäin kurkkaan onko tullut mitään uutta.

Elli said...

Niina,
Missa pain asustelet? Kiitoksia vaan kovasti. Pakko sanoa, etta viihdytan kylla itseanikin. ;D

Laura,
Sun blogia taisin ensin alkaa lukemaan, joten sielta varmaankin. En tosin tiennyt etta lueskelet, olipa hyva yllatys! :) Itsekin oon aika huono kommentoimaan, pitas koittaa olla vahan reippaampi.

Petra,
Sinut olenkin bongannut tuolta lukijalistasta. Kiitos kovasti. :)

Annika,
Itsekaan en kylla osaisi sanoa mista lie olen seuraamani blogit loytanyt, jostakin ne aina tarttuu mukaan ja useampaa on tullut seurattua jo ihan vuositolkulla.

rva ruusunen,
Saat anteeksi. :D Heiii! Olisinkohan maa ensin kommentoinu sita sun edellista blogia? Semmosia muistikuvia mulla on.

Iska,
Rakastan sua, kakkanapa. Ei muuta! :)

Elli said...

Google Analyticsin mukaan taalla on kayty esimerkiksi eilen 59 kertaa eli ihan tama kommentoijien maara ei nyt matsaa. (ellette sitten kaikki ole kayneet taalla kymmenta kertaa... hmmm...) Lisakommentteja odotellen siis... WHO GOES THERE?!

Meleri said...

Minäkin! Tätähän et varmaan tiennytkään :D Ja ihan Googlen kautta eksyin sillon joskus ja lukemaan jäin kun kävi ilmi että meistä tulee/tuli opiskelukavereita :) ps. tuun takas Glasgow'hun 14. tätä kuuta, kiinnostaisko kahvittelu joku päivä ennen koulun alkua? Ei sillä, en kyllä ees tiiä millon meiän pitää Jordanhillissä taas olla :D

pps. missä on ne sun isot uutiset mitä pienellä lupailit?

Niina said...

Elli, asun Doncasterissa, tosin huomenna muutan Belfastiin :D

Elli said...

Meleri,

Jotenki mulla oli semmonen kutina etta kayt joskus lueskelemassa. ;P Minullakaan ei oo kylla tietoa ollenkaan, millonka Jordanhilliin pitas taas suunnata. Mailia odotellessa. :D Ehdottomasti kaymma kahvittelemassa kun tulet takas. Laitahan vaikka sitte viestia ku oot paassy asettumaan. :)

Niina,

No ethan tuota sitten kaukana ole. :P

RuusuLiisa said...

No minäkin käyn :D
Tosin kumpikohan meistä löysi ensin toisen blogin?

Anonymous said...

Hei,
pari viikkoa sitten eksyin tänne muistaakseni blogilistan kautta, kun etsin blogeja ulkomailla asuvista suomalaisista. Etenkin Skotlanti kiinnostaa, kun harkitsen opintoja siellä.

Heidi

Elli said...

RuusuLiisa,
musta tuntuu etta taisin ensin loytaa sinun blogiin. Saatan kylla olla ihan vaarassakin.

Heidi,
Onpas kiva etta eksyit! :) Skotlanti on kylla vallan hyva paikka opiskella. Meno on ilmaista, kuten Suomessakin ja ihmiset hirvittavan mukavia, Glasgowssa ainakin. :)
Mitas ajattelit lahta opiskelemaan?

Jenni said...

En nyt muista löysinkö sut blogilistasta vai googlesta, mutta joka tapauksessa etsin kasapäin skotlannissa asuvien suomalaisten blogeja ennen tänne muuttoa, ja voin myös kertoa, että lopulta ainoa jota rupesin aktiivisesti seuraamaan oli tämä :) Edelleenkin kiva seurata mitä sinne west coastille kuuluu.

Elli said...

Jenni,
Hitsi miten ihana kommentti, kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...