Monday, 29 August 2011

Ideoita yllatysta varten - auttakee!

Ostimme muutama viikko sitten liput Red Hot Chili Peppersin keikalle marraskuulle. 
Sattuipa silmaani myos toisen yhteisen suokkarin keikka, jota Geoff ei ilmeisesti ollut hoksannut. Niinpa paasin nyt salaa vahan jarkkailemaan, Geoffin ollessa Edinburghissa, ja ostin yllariliput eraan, toden totta hiukkasen koiran nakoisen, artistin keikalle lokakuussa... Arvaatteko kenen?
Teemaan sopivan kortin tilasin Amazonista ja ajattelin talla kertoa yllatyksestani. 


Nyt tarvinkin teidan apuanne. Mika olisi paras/mukavin/yllattavin/ihanin tapa antaa tuo kortti keikkalipputerveisineen. Kenties jattaa jonnekin, ja jos niin minne? 


P.S. Muitakin uutisia on ja elain-teemassa pysytaan nytkin. Kaytiin tanaan Topiaksen kanssa elainlaakarissa. Hammaskiven lisaksi saimme hiukan muutakin tietoa karvakasan terveydentilasta, herra nimittain painaa miehekkaat 7.56 kiloa - ja kaikki pelkkaa lihasta...

6 comments:

Laura said...

Tee sille aarrekartta teidän kodista ja laita jotain vihjeita eri piiloihin ja viimeisessä piilossa ne liput!! Ja ojenna sit joku päivä ku se tulee kotiin se kartta sille eläkä sano mitään.

Tiitiäinen said...

Joku aamu, kun lähet aikaisemmin kouluun/töihin jätä kirje yöpöydälle. Kirjoita päälle vaikka Huomenta rakas ja sinne se kortti :) Mikä oiskaan mukavempi herätys :)

RuusuLiisa said...

Ehdottaisin postitse lähettämistä :D Oikein virallisesti ruskeassa kuoressa, nimi ja osoite jonkun muun kirjaamana kuin sinun/ tarra tms. Raukkaparka luulee saavansa jobin postia ja mieti, heebo voi pissata lirauttaa housuunsa tai pieraista onnesta kun löytyy kortti ja liput :DDDD

Voi topia :D meidän koira taitaa painaa yhtä paljon! Eikä se kaikki ole lihasta--pörröinen turkki..

Hanna said...

Mä laittaisin jääkaappiin jonkun herkun taakse tai sit jos Geoff käyttää läppäriä ni laittaisin läppärin väliin.. Tai emmää vaa tiiä!

Annika said...

Voi kisua, kun joutuu ankaralle laihikselle. :) Melkoinen paino herralla. Ilmeisesti on perso ruualle. Meidän neiti saatiin laihtumaan sillä, ettei sille annettu lainkaan rasvaisia kuivaraksuja. Märkäruokaa annettiin aamulla ja illalla. Muuten sai olla nälässä. Sitten se söikin rönsyliljaa ja muita huonekasveja, mutta niistä ei onneksi kaloreita kerry. :) Alkuvuodesta neiti painoi pienelle tyttökissalle huimat 5,5 kg ja nyt se painaa 4,2 kg. Kovasti on piristänyt tuo painonpudotus ja kissa on paljon liikkuvampi ja aktiivisempi.

Aikas kiva kortti! Ehkä kuitenkin olis kivampi antaa kortti niin että olet itsekin paikalla ja pääset todistamaan reaktiota. :)

Elli said...

Kiitos kaikki mahtavista ideoista! Valitettavasti kavi niin etta tuli tiistaina Geoffin kotiuduttua hypetettya niin paljon tuota yllatysta etta herra veti "No en maa nyt saa nukuttua jos en tiia mika se on"-kortin ja pakkohan se oli jo sillon illalla antaa. Mielissaan se oli joka tapauksessa ja yllatys onnistu taydellisesti - Geoffilla ei ollu hajuakaan etta Snoop Dogg on etes tulossa Glasgowhun. :)

Annika,

Juu, samoilla keinoin taalla on kans nyt laihdutettu, eli antamalla markaa ruokaa ja kuivaruokaa vaan n. kerran viikossa. Nyt ostin tosin tuommosen aktivointilelun tms. eli tuommosen pallon, josta kissa voi itse pyoritella kuivaruokaa ulos. Toivottavasti tuosta liikunnasta on enemman hyotya kuin siita ulos tippuvasta kuivaruoasta. :)

Entisen omistajan tyttarien kanssa kaytiin elainlaakarissa ja huomasivat jo hekin Tobyn laihtuneen, ja on sen kylla huomannut muutenkin, ukko kun jaksaa nykyaan vallan juosta ja on muutenkin huomattavasti aktiivisempi. :) 5,5 kg sanoi elainlaakari tuolle meidan jollikalle olevan ihan soppeli paino, herra kun tayttaa jo pian 13 vee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...