Saturday, 6 August 2011

Kyynarpaa, miksen ole ennen kuullut sinusta?

Oonkohan elany jossain ihme pimennossa 2000-luvun alkupuolen vai kuunnellu vaan niin mielissani jottain Children Of Bodomia kotona (alkaa tuomitko teini-Ellia) etta multa on kokonaan menny tammonen ihan superbandi ohi? Kertokaa nyt joku etta nama ei oo ollu suosittuja Suomessa tai muuten mua havettaa.

5 comments:

Laura said...

Hei, mä kuuntelen vieläkin Children of Bodomia.

Elli said...

Oho. :o No maaki joskus salaa ja sillonki vaan sen takia etta skotlantilainen kaveri tykkaa niista ja pitaahan nyt aina vahan vanhana nationalistina jammailla suomalaisten bandien tahtiin...

Petra said...

Heippa Elli! Blogissani on tunnustus sinulle. :)

Esteri said...

Elbow alkaa pikkuhiljaa saamaan nimeä Suomessa. Olin Ruisrockissa sitä tänä kesänä katsomassa, livenä aivan mieletön! ..Ja mietin samalla kans hieman häpeissäni, että olisko tää mielettömyys pitänyt tajuta jo aiemmin. Onneksi oli englantilainen ystävä vieressä kertomassa "tää biisi on näiden suurin hitti", "tääki on soinut tosi paljon pari vuotta sitten" jne.

Elli said...

Esteri,
Itsekin kylla ihmettelin etten ollut ikina ennen naista kuullut. Ihan hirvittavan hyvia ainakin nama pari hittibiisia. One day like this aiheuttaa semmosta hirviata onnen tunnetta meikalaiselle. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...