Saturday, 10 September 2011

Ei mittaan asiaa

Viimeisia viikkoja viedaan ennen yliopistohommien alkua ja suunnitelmissa on jatkaa toiden paiskimista viela tama loman loppukin jotta rahaa olisi edes hiukkasen saastossa tulevaa vuotta varten. Joka paiva viime viikolla saavuin toista aikomuksenani siivota mutta joka paiva se jai pelkaksi aikomiseksi. Eilen sitten saimme vihdoin kodin siistiksi ja kymmenen aikaan nukahdinkin onnellisena sohvalle John Rambon taistellessa telkkarissa.

Aiemmin tanaan kapsyttelimme viemaan Geoffin pyoraa korjaamolle renkaiden vaihtoon.
Olo oli kuvanottohetkella paljon hoikempi kuin kuvassa nayttaa. Synnyttajan lanteet. <3
Tama samainen synnyttaja lainasi muuten poikaystavansa ruutupaikaa, aika kiva, eikos? Itsehan en sellaisia yhtaan kappaletta omista kuten en huppareitakaan, joten molempia tullaan varmasti jatkossakin, Geoffin arsytykseksi, lainaamaan hanen vaatekaapistaan...
Luontoaidin taidonnayte asfaltissa. Sanokaa nyt etta tekin naatte saman kuin mina?

Tyon ja pippelibongauksen ohella elamassa ei juuri muuta talla hetkella tapahdu ja postausideatkin ovat sen vuoksi vahan hakusessa. Olisiko teilla jotain juttuja joista haluaisitte kuulla?

Nyt taidan lahta makuuhuoneeseen seuraamaan eraan nikkarointiprojektin edistymista. Postaan tasta myohemmin. (ja sitten ne aiheet on ihan oikeasti loppu!)

6 comments:

Hanna said...

:DDD hhahhahahaha tuo asfalttikyrpä!

Laura said...

Pippeli!!

Postausideoita tässä mietin noin sekunnin ja tuli mieleen että tietenkin kiinnostaa kaikki semmoset kulttuurierot ja teidän kodista ois kiva nähä lisää kuvaa ja sitte paikallisesta ruuasta ois kiva kans lukkee ja öö semmosia! :D Johan tossa nyt pari tulikin. :)

Tiitiäinen said...

Minä haluaisin kuulla sinun kasvissyönnistä! Milloin aloitit ja miksi? :) Itsekin ekaa viikkoa sellaisella ruokalinjalla, että syön "lihoista" ainoastaan kalaa ja kanaa.

Nanna said...

Luin edellisen kommentin, ja en edes tiennyt että olet kasvissyöjä!

Joo heti kasvisruoka-postaus.
Kuten, miksi rupesit kasvissyöjäksi? (tätä kysymystä kuulen joka toinen päivä. Ja ei jaksais selitellä kaikille!)
Syötkö maitotuotteita?
jne jne :)

Hieno pippeli muuten.

Elli said...

Laura,

Noita kulttuurieroja ei meilla juurikaan ole mutta kotipostaksen voisin tehda. Ensi viikolla pitas tulle uudet matot makkariin ja sangynpeite, ehkapa sitten :) Skotlantilaisista ruoistakin voisin tehda postauksen, tosin kaikkia niita en ole viela itsekaan kehdannut maistaa. Ehka ihan viihteen ja blogini nimissa taytyy ostaa jotain niita hirveimpia juttuja :D

Tiitiainen & Nanna,

Enhan mina oo kasvissyoja! Aika vahan meilla lihaa kuitenkin syodaan mutta lahinna koyhistelysyista. Lisaksi en tykkaa ahtaa napaani antibiooteilla kyllastettya lihaa kovin usein, joten sita ei meille hirveasti osteta. Ulkona syodessa saatan kylla sitten syoda melkein mita vaan. Punaista lihaa syon kuitenkin verrattaen aika vahan, kanaa ehka enemman vaikka sitakin harvemmin.

Kiitti pippelikehuista, Nanna ja Hanna! <3

Tiitiäinen said...

Sori oon tajunnu väärin! Nyt hävettää. Vissiin vetassu omat johtopäätökset, nuita sinun ruokaohjeita lueskellessa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...