Saturday 3 September 2011

Rakas joulupukki...

Tiedan etta olen tana vuonna jo vahan aikaisessa mutta kun kerrankin loysin jotain toivottavaa, ajattelin ne laittaa tanne ylos. Toivottavasti teilla siella Korvatunturilla/Rovaniemella/Kanadassa (joku kerran vaitti etta asut siella - potya sanon mina!) on internet-yhteys.






Ensimmaisena listalle paasee tama ihana Marimekon nahkainen olkalaukku. Onhan teilla tonttuja toissa Marimekolla, onhan?










Toisena, tai no oikeastaan toisena, kolmantena, neljantena, viidentena, kuudentena ja seitsemantena haluaisin lisata listalle viela nama ihanat Muurlan emaliset muumikupit. 
Jos viela naidenkin jalkeen tuntuu etta ylimaaraisia lahjapapereita viitsi jemmata enaa ensi vuodelle voi osan siita kayttaa tahan Alexander Wangin Kirsten-laukkuun...






No, okei. Ehka toivon ensin lottovoittoa ja sitten vasta tuota...


Terveisin, Elli.

7 comments:

Kristi said...

Voi miten symppiksiä noi emalimukit. Tommoseen vähän aamuteetä, villasukat jalkaan, viltti harteille ja syksyistä aamua ihailemaan partsilta :)

Elli said...

Minulla kans sydan sykahti kun nuo nain, vaikkei sita partsia olekaan. Kerrassaan ihania :)

Nanna said...

Mä ihastuin myös tohon Marimekon olkalaukkuun. Se on ihan pakko saada. En vaan sen hintaa löytänyt oikein mistään. Varmaan kallis!

Inka said...

Noi on ihania noi emalimukit! Mä haluun kanssa!

Elli said...

Nanna,
Ilmeisesti tuolla nahkaisella versiolla on hintaa 199 euroa. Kipeaa kay jo pelkka ajatteleminen mutta joulupukki sano etta jos kayttaydyn niin se saattaa tuoda tuommosen. Nyt sitten vaan pysyttava nuhteessa!

Inka,
Kayhan ostaan! Mina joudun vaan haaveilemaan :)

Tonttu :) said...

Toiveesi on kuultu (jo aiemmin, kun joskus taisit mukeja ihailla) parin muumimukin osalta ;) Tonttukaan ei ole voittanut lotossa, joten valitettavasti ihan jokaista ei saa hankittua ;)

Elli said...

Tonttu on paras, tonttu on paras! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...