Sunday 28 March 2010

...ja nyt turvottaa

Raskaan (okei, kolmipaivaisen) tyoviikon paatteeksi lastenhoitohommista kotiuduttani, lompsimme eilen illalla poikakaverin kanssa lahikauppaan. Mukaan tarttui kahta eri sorttista limukkaa, sipseja, suklaata, sticky toffee pudding ja muroja. Ja ei, meilla ei kayteta huumeita. Meilta vaan joskus puuttuu itsekontrolli... (onko tuolle olemassa joku parempi suomenkielinen vastine?)

Tana aamuna peilissa odottikin iloinen yllatys.

Let me introduce you to my twins, Doritos and KitKat:



Ei ihan heti uskois etta takana on vasta vahan yli 15 tuntia onnellista odotusta! :D
No, eikohan tuo kumpu tuosta katoa kun ottaa taas itseaan niskasta kiinni. Kaikki maissilastut on sita paitsi syoty jo..!

Viime viikko oli totisesti aika raskas. En ole tana tyottomyysaikanani tottunut menemaan nukkumaan kovin normaaleihin aikoihin ja se onkin nyt sitten kostautunut kun yhdeksantuntisesta tyopaivasta on pitanyt koittaa selvita seitseman tunnin younilla. Riittaa toki joillekin, mutta itse olen huomannut tarvitsevani lahes yhdeksan tuntia. Onneksi tyopistettani lahin latte loytyy n. kymmenen metrin paasta ja sen saa viela henkilokuntahintaan! Niita olenkin sitten litkinyt vahintaan yhden paivassa. Jospa sita tulevalla viikolla osaisi menna nukkumaan hiukkasen aikaisemmin. Jaksaisi sitten tehda jotain muutakin kuin niita toita.

Muutama viikko sitten ostin PoundLandista (kaikki siis hintaan £1) persiljan kasvatuspussin, jossa on siis mukana multa ja siemet persiljan kasvatusta varten. Edullisen hinnan vuoksi olin hiukan epailevainen, josko sita persiljaa tulisi nakymaan muussa kun pussin kuvassa... Tuossa ikkunalaudalla se on kuitenkin nyt hiukkasen yli viikon nauttinut auringon valosta ja torstaina minua kohtasinkin iloisesti yllattavan nayn:



Ite kasvatin! En tiennytkaan etta persiljanaluista voisi tulla niin hyvalle mielelle. Tanaan oon sitten koittanut vahan lauleskella niille, jotta kasvaisivat nopeampaa ja paasisin nauttimaan tuoretta persiljaa. Onko kokemusta, mitka laulut tuottavat parhaan tuloksen?

P.S. Onko muuten kellaan kokemusta Google Analyticsin jamahtamisesta? Sen mukaan kun ei ole vieraillut ketaan sitten viime sunnuntaina vaikka kommentteja on kylla tullut. :o

4 comments:

Jenna said...

Itsehillintä sopis tohon itsekontrollin paikalle ;)
Kiva blogi, oon ihan ihastunut kaikkien ulkomailla asuvien suomalaisten blogeihin:) Saa siinä lukiessa haaveilla muutosta jonnekin pois täältä!

Elli said...

No niinpas sopisikin! Hassua on, miten suomenkieliset sanat katoavat paasta kun niita ei juurikaan kayta ja sitten tekstit vilisee noita suomennoksia englanninkielisista sanoista.

Itse en tykkaa lukea tekstia joka vilisee kaikenmaailman karaktaareja ja kvaliteetteja, onneksi niilta on sentaan toistaiseksi valtytty!

Ulkomailla asuminen on ihan jees. Tosin minun tapauksessani se on yllattaen saanut arvostuksen Suomea kohtaan nousemaan melko reippaasti. Miten onkaan valilla ollut ikava pyorateita tai lahikauppaa. :(

Ouss said...

Morrorr!
Minä en ymmärrä miten multa on menny täysin ohi että solet alakanu blogia väsäilee! vautsivau! SEURAAN JATKOSSAKIN! ;)

Linkitin tämän blogisi tuone omille sivuilleniki :)

Elli said...

Kiva etta loysit tanne!
Eihan tata blogia kovin pitkaa aikaa viela ole ollut olemassa joten ei voi kovin moksahtaa jos et oo hoksannu! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...