Wednesday 13 April 2011

Koyha haaveilee

Viime kuun eBay-shoppailuriehan seurauksena olen nyt kieltanyt itseltani kyseiselle nettisivulle menon seuraavaksi vahaksi aikaa. Opintotuki nimittain lakkaa kesaksi, ja meillahan tuota lomaa riittaa lahes nelja kuukautta, joten rahaa ei taida kesan vuokrienmaksun jalkeen paljon tilille jaada. Paljon mukavampi on makaronia kuitenki syoda loppukesasta kivassa mekossa kuin vanhoissa rytkyissa, eikos? Oli selvasti kauaskatsoista ajattelua tuhlata viikossa vaatteisiin lahes kahden paivan palkka.

Etsyssa sen sijaan kavin vastikaan haaveilemassa. Huom. en shoppaamassa vaan haaveilemassa!  Pari vuotta sitten loysinkin itselleni ihanat viiksenmuotoiset, puusta kasityona tehdyt suola- ja pippurisirottimet joululahjaksi. Luulin niista tanne jo postanneeni, mutta ilmeisesti nain ei ole kuitenkaan kaynyt. Etsystakaan noita ei nakojaan enaa ole myynnissa, joten taytynee napsaista kuva niista joku kerta.

Viiksien lisaksi muut rakkauteni, Ewokit ja puutarhatontut paasevat myos monesti hakusanoiksi. Jalkimmaisella loysinkin vastikaan taman, ehka maailman omituisimman vaasin/istutustorpon/kukkahommelin. Sanasto taas hallussa. :D






Eiko ole vallan mahtava! Ehka olisi parempi jos, ennen kuin menen $35 panostamaan tuohon puutarhatontun ja linnun hempean variseen risteytykseen, yritan opetella pitamaan huonekasvit hengissa... (ja maksan ne vuokrat!)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...