Friday, 1 April 2011

Mekkojen taisto!

Kumpainenkin haita varten hankittu mekko on nyt saapunut. Koska punaisesta mekosta ei kuulunut viela kuukaudenkaan jalkeen tilauksesta, oli eBaysta huudettava hatavaramekko. Ironista kylla, hatavaramekko saapui vasta tanaan, paivaa ennen haita. Oman lempparini olen jo naista kahdesta valinnut, mutta kertokaahan tekin kumpi naista kahdesta saa lahta takaisin kauppaan/huutoon eBayhin?


Tassa siis punainen vaihtoehto. Laukun lisaksi taidan laittaa ranteen ymparille rykelman mustia rannekoruja.
Tassa mekkovaihtoehto numero kaksi, eBaysta huudettu, ruskeaksi osoittautunut mekko.


Tuollainen haaleanruskeahko vari ei ole ehka itselleni niita parhaita, tallainen kalkkunan varinen kun luonnostani olen. Kaunis mekko joka tapauksessa. Vaatinee tosin kaulakorun viela kaveriksi.

Nyt mielipiteita peliin! (tosin paatostani ne eivat varmaan hetkauta, mutta olisi mukava kuulla josko tekin olette samaa mielta paremmasta mekosta!)

 

5 comments:

Ouss said...

Punainen mekko - absoFUCKINlutely! Jospa myisit mulle tuon toisen! :D VOIT MYYÄ KYLLÄ PUNASENKI!

Viagem said...

Aivan ihania kumpikin! Onko pakko valita lemppari? :D Ääää, kai se taitaa toi punanen olla. Sen verran sähäkältä näyttää :)

Anonymous said...

Koska tiiän että tykkäät enemmän punasesta, ni jätä se. :) Tai oikeestaan molemmat, miksi ei?
Kuitenki tulee tilaisuuksia missä pitää tuota ruskeahkoa.

Elli said...

Punanen se on minunkin lempparini. Vaikka tuo ruskea aivan kiva onkin, tuo pituus ei ehka ole paras mahdollinen tallaiselle persjalalle. Mietiskelen viela josko laittaisin mekon eBayhin myyntiin, tuskin nama jalat tasta enaa kasvaa... :P

Hanna said...

Et myy kumpaakaan! Noi on molemmat niin natteja!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...