Thursday 15 September 2011

A house fit for a cat

Tuossa pari paivaa sitten valittelin postausaiheiden puutteesta ja vinkkasin, etta yksi  idea kuitenkin oli viela varastossa. (nyt on jo useampikin, kiitos ideoista!) Minun naputellessa lapparilla olohuoneessa, viuhuivat makuuhuoneessa mattoveitsi ja kuumaliimapyssy. Aikaisemmin makuuhuoneessa Topsukan piilopaikkana toiminut pahvilaatikko (nakyy esimerkiksi taman postauksen kuvassa) sai nimittain uuden ilmeen. 




Tadaa! Casa Topi!










Oikein tiilikatto ja kaikki!








Talon isanta. Paljon tuota lahemmas ei Toby omaa taloaan sitten olekaan mennyt vaikka ennen siella  viihtyi silloin talloin. No, ehkapa jatkuva herkuilla houkuttelu lopulta tuottaa tulosta ja saamme nahda koomisesti talonsa ikkunasta kurkistelevan jattilaisen.





7 comments:

Hanna said...

Se voi olla, että liima ja maali haisee niin ettei ikinä tule kiinnostamaan. Tein samanlaisen projektin HIEMAN kämäsemmin tuloksin niilo-kissalle ja se ei ikuna sinne suostunut menemään kun se aina vaan oli maalin tuoksuinen :(

Elli said...

Samaa mietiskelin minakin mutta kavipa onneksi niin etta tana aamuna kun herasin, ukko oli talossaan! Jipii! :)

SannaK said...

Monella kissalla ei ookkaan noin komiaa kotia ;)

Ouss said...

Haha nyt killillä kelepaa! :D

Elli said...

Joo, hienompi talo ku meilla! :D

Hanna said...

Voi ihanaa, etta toby on sopeutunut uuteen kotiinsa <3 Nyt tekis mieli teha tommonen bombolle ja winstonille!

Nii ja en tiia ootko lukenu noita mun valituksia kipeasta Winstonista - samanlaiset oireet on todella yleisia iakkailla leikatuilla poikakissoilla, joilla on ylipainoa ja jotka syovat kuivaruokaa ja ovat sisakissoja. Me ei saada syottaa varmuuden vuoksi winstonille enaa ikina kuivaruokaa ja elainlaakari sanoi, ettei muutenkaan leikattujen kollien pitaisi. En tiia ruokitteko kuivaruokaa muutenkaan, mutta kannattaa harkita viela jos ruokitte.

Elli said...

Sun pittaa alakaa rakentaan niille semmonen oikea kartano! :)

Toby saa kuivaruokaa vaan tuommosesta pallosta, johon heitan ehka kourallisen kolmen paivan valein ja jos on ruokailujen valilla nalka, saa ihan ite sielta pyoraytella, joten paljoa kuivaruokaa sille ei tarjoilla. Pitaskohan seki lopettaa vai mitahan lie tassa tekis. :o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...