Tuesday 20 September 2011

Ja DIY-mies rakensi...

...kirjahyllyn. Meilla ei kotona ole liiaksi asti sailytystilaa ja tyopoytani onkin ollut enemman koulukirjojen ja -paperien sailytyspaikkana kuin opiskelupisteena. Toki kesalla se on saanut sita ollakin mutta syksyn tullen olisi mukavaa paasta kayttamaan poytaa ihan oikeasti. Tai no mukavaa ja mukavaa... ehka ennemmin napparaa tai kaytannollista.


Nyt kirjapinot on siirretty hyllyyn ja turhat paperit viime vuodelta heitetty roskiin ja talta se hylly sitten nayttaa.






Onhan tama kieltamatta yksi omituisimman nakoisista huonekaluista ikina ja eilen illalla nauruni seasta totesinkin Geoffille etta tama kirjahylly on huonekaluille kuin vesinokkaelain elainkunnalle. Asiansa se ajaa kuitenkin ja onpahan ainakin ainoa laatuaan! Hyllyn ollessa jo valmis tuli mieleen, etta olisihan tuosta voinut tehda ihan istumistakin kestavan ja heittaa siihen sitten paalle tyynyja taikka leikata vaahtomuovista sopivan patjan. No, ehkapa tulevaisuudessa muutamme (lue: Geoff muuttaa) hiukkasen tuota kansiosaa ja paasen sitten erkkeri-ikkunan edustalle istuskelemaan teekuppi kadessa.


Tuo kans on peitetty huivilla ja on siis saman varinen kuin hylly. Harkitsimme koko hyllyn maalaamista saman variseksi.  Mita mielta olette hyllysta yleensakin, maalausidesta ja siita, minka variseksi tuo kannattaisi maalata?

2 comments:

Hanna said...

Ihan varppina kommentoin tähän aiemmin, että tuo on söpö! Sitä paitsi Toby voi istua sen päällä ja kattella maisemia, vaikkei ihmispainoa kestäiskään!

Elli said...

No ei oo kylla kommenttia nakyny! Ei oo viela toistaseksi tuo meijan pyllero kayny muuta ku haistelemassa tuota hyllya mutta jospa se joku paiva uskaltautuu hyppaamaan kadulle katselemaan. Toivossa on hyva elaa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...