Wednesday 21 September 2011

Treffeilla ruotsalaisen kaverin kanssa

Yhtaan ihmismuodossa ilmentyvaa ruotsalaista ystavaa minulla ei ole mutta eras valtavan kokoinen, sininen ja suorakaiteen muotoinen sen sijaan loytyy. Paljoa emme juttele mutta voisipa silti sanoa etta olemme ihan basta kompisar. Eilen kavimme Geoffin kanssa tervehtimassa tuota sinista jattilaista, IKEAA, jonne tasta meilta paasee napparasti bussilla vartissa.




Paalle paasivat ensimmaista kertaa talle syksylle noitasaappaani, jotka ostin viime vuonna kirpparilta kolmen punnan huikealla hinnalla. Samoin mekkeriin paasi ihan ensi kertaa ikina H&M:lta viime viikolla postissa saapuneet laukku seka aivan valloittava huivi.


Huivissa on ihania syksyn vareja ja ainakin pupun ja ketun olen sielta loytany myos. Tuo kettu on mun lemppari.





Lihapullat piti tietenkin syoda, ai mita herkkua! Saakos muuten Suomen ja Ruotsin Ikea-ravintoloista lihapulliensa kylkeen ranskalaisia vai onko tama taas naita brittien hopotyksia? En ainakaan sellaista vaihtoehtoa muista koskaan Suomessa nahneeni.

Lihapullavuoren lisaksi tuli Ikeassa tuhlattua ihan aimomaara rahaa muuhunkin, siis niihin vahemman olennaisiin juttuihin. Uudet peitot olivat ehdoton hankinta, silla puolisentoista vuotta sitten Marks&Spencerilta hankitut peitot osoittautuivat jo hyvin pian ostamisen jalkeen aivan rahan hukaksi. Taytteet keraantyivat kasoiksi minne sattuu ja peitto oli yhta muhkuraa - jo ihan ennen ensimmaista pesuakaan. Nayttaa siis silta etta M&S on sijoittanut rahojansa vaarin, Israelin tukemisen lisaksi, myos valmistuttaessaan noita peittoja. 

Peittojen lisaksi ostimme uudet ihanat lakanat.



Huomasin vasta kuvat koneelle ladattuani etta olin nakannut nuo lakanapaketit sangylle vaarinpain ja siksipa nyt kuvat kaannettyani nayttaakin kuin ne pian tuolta tippuisivat tahan nappaimistolle. Tassapa siis vahan havainnollistavampi ja vahemman hammentava kuva Ikean sivuilta.




Lisaksi ostimme aluslakanan, uusia viini- ja kuohuviinilaseja seka uuden viltin. Niitahan ei voi koskaan olla liikaa, eihan?





Olin ensialkuun sita mielta etta Geoffin ehdottaman vihrean sijaan olisi meidan pitanyt ostaa harmaa viltti mutta kotona tarkemmin viltti katsellessani hoksasin etta tuohan on oikeastaan aika kiva. 

Nyt jatkan viltin, juurikin tuon vihrean, alla kollottelya ja valmistautumaan henkisesti huomiseen voice over-keikkaan. Ilmeisesti kyseessa on taas joku esittelyvideo Microsoftille. Odottelen sita kutsua Bill Gatesin pippaloihin, nyt kun ollaan kavereita.


6 comments:

Anonymous said...

Nice blog !

kisses,
Klaudia B. :)

Laura said...

Mikäs voice over-keikka se semmonen on? :) Ihania löytöjä ja siis aivan upia huivi. Määki haluun.

Elli said...

Klaudia,
Thanks! :)

Laura,
Aanitamma jonku tuommosen Microsoftin opastusvideon. Ei kylla mitaan hajua mita tuolla ohjelmalla tehdaan mutta sehan ei haittaa mitaan! :D

henna said...

tässähän tulee ihan kateelliseksi, ku noita löytöjä katselee :)


http://metropoli.net/mpbloggaa/?cat=227

Minnaa said...

Päivän turhana tietona voin kertoa, että Suomenkin Ikeassa saa lihapulliensa viereen ranskalaisia, jos haluaa. :)

Tulipa himo lähteä Ikeaan! Onneksi en tarvitse sieltä mitään. :P

Elli said...

henna,

Kayhan Ikeassa. Muistat vaan pistaa kassalla silmat kiinni niin ei niin hirviasti kay kipiaa se loppusumma. :D

Minna,

Tama oli mulle ihan uutta tietoa, ei ollenkaan turhaa - tiedanpa nyt tamankin! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...