Friday 1 April 2011

Opiskelijaelamaa

Nyt kaveri nielkoon sanansa siita, etta olen luokaton opiskelija ja hapeaksi koko opiskelijakunnalle kun en bileta tarpeeksi.

Viime viikonloppuna kunnostuduin hiukkasen ja kavin juhlistamassa yliopistokaverin synttareita keskustassa.


Kyseessa ei kuitenkaan ollut naiden poikien synttarit vaan kyseessa on iloinen hetki omien rakkaiden poikieni, Jonnyn ja Brianin kanssa ja muitakin opiskelukavereita oli lasna.

Keskiviikkona kokeen jalkeen korkkasimme samaisten poikien ja kahden tyttolapsen kanssa ensimmaiset olpat jo puolenpaivan aikaan kampuksemme onnettomassa baarissa. Siita iltapaiva jatkui ihan oikeaan pubiin. Mina jatkoin matkaani kotiin syomaan ja vaihtamaan vaatteet ja sitten suuntasimme katsomaan stand-uppia. Sketsiryhma, The Collective, jossa Geoffkin on mukana, veti mahtava shown ja nauru raikasi koko illan. Itse istuskelin lipunmyyjan paikalla illan ja kikattelin samaiselle showlle jo toista kertaa.

Iltarientoihin vaihdoin paalle uuden ihanan mekkoni!









Kuvissa mukana myos olpottelyyn jo iltapaivasta osallistuneet Helen ja Katie, mahtavia tyttoja nama kaksi!



Iloiset luokanopettajaopiskelijat vauhdissa! Mahtava ilta, joka komedian jalkeen jatkui viela eraaseen keskustan baariin, jossa tanssasimme yomyohaan.


Etta eipa aleta arvostelemaan, osaan se minakin joskus!


Nyt olenkin puolivirallisesti kevatlomalla. Keskiviikon koe oli viimeinen koitos ennen maanantaina alkavaa lomaa. Taman paivan olen viettanyt iloisesti aamutakissa eika kouluhommia ole ajatuksen tasolta viety viela kohti kaytantoa. Mutta ensi viikolla sitten, eikos juu? Lomallahan niita hommia tehdaan, eika nyt oo viela virallisesti loma, ja tuota...

4 comments:

Ouss said...

SIIS OMG! Mie HALUAN tuon mekon! EN_KESTÄ! Nii, että jos voisin muistuttaa sinua semmoisesta nettianoppiudesta ja päästäisit minut rosmoaan! :D

Elli said...

Oi kuule maa tiian! Se on aivanki ihana, eiko? Pittaa vahan miettia toimisko se nettianoppius nain pain meidan kohdalla vai pitasko sun sittenki alkaa mun anopiksi...

Voithannaa tulla tanne koklaileen varastaan sita, oot ennemman ku tervetullu, mutta voi olla ettei mee sulla kiinni nuo napit ku sulla on ne TISSIT.

Ouss said...

Tissit. Pyh. Yliarvostetut stressilelut.

Elli said...

No musta tissit on aivan jees. <3

Muistin muuten juuri asken etta yksi napeista paukahti irti tuosta vatsan kohdalta loppuillasta... :D Taytynee olla vahan varovaisempi noiden makkaranmuotoisten stressilelujeni kanssa ensi kerralla ettei kay taas hassusti. SELKA SUORAAN!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...