Friday 2 September 2011

Edinburgh: When I was scarred for life by penises

Keskiviikkona muutama tyokaveri lahti toista kotiin kesken paivan melko rakaisena ja kappas vaan, muutamaa tuntia myohemmin Neiti Immuniteetti 2011 tunsi olonsa aivan surkeaksi. Paata sarki ja joka paikkaa jomotti. Sarkylaakkeen voimalla kuitenkin sinnittelin loppupaivan. Ei nuhaa, ei yskaa tahi kuumetta - pelkastaan heikko, vetkula olo ja paansarky. Eilisen ja taman paivan olenkin siis viettanyt kotona ja kiitos hyvan hoitajan, paikkareiden ja Twiningsin inkivaari-sitruuna- ja vadelma-echinacea-teen, on tanaan olo juo huomattavasti parempi. 

Koska tanaan luppoaikaa loytyy ja olokin sallii jo hiukan blogien lukemista hurjemmat aktiviteetit, ajattelin vihdoin postata kuvaplajayksen Edinburghin reissultamme muutaman viikon takaa.


Edinburghissa oli makia ja nyppyloita ja Lotta tykkas. Noille takana oleville nyppyloille kiipesivat muuten David Nichollsin loistavan kirjan, One Day:n paahenkilotkin. Lieko tekevat niin elokuvassakin? Onko joku jo nahnyt?


Eivat paastaneet sisalle. Ei makeaa mahan taydelta, katsokaas.


Oli Geoffkin toki siella. Nyt ukko on taas kotona niin voidaan pousailla ihan omassa rappukaytavassa. <3



Geoffin vuokrakampasta Edinburghista loytyi tuollainen laiha kaveri. 


Tassa Lotta esittelee viettelijatar-poseeraustaan. Kattokaa nyt mika misukka!


Illalla kaytiin sitten katsomassa parit showt ja nauttimassa festaritunnelmasta.


Tarahtaneet. Monellakin tapaa.


Festareiden kohokohta oli ehdottomasti Puppetry of the Penis - 3D. Taytyy myontaa etta jopa mina menin vahan hiljaiseksi kun pippelitaiteilijat alottivat lavalla alkulammittelynsa... Tassa kuitenkin olen ennen showta, autuaan tietamattomana siita etta elamani tulisi muuttumaan. Pysyvasti.






Jekyll & Hyde-pubin  vessat oli aika jannat. Olisipa ilman kokeneemman kavijan opastusta saattanut pissa lirahtaa housuun, sen verran hyvin oli tuo vessan ovi piilotettu

Siinapa se! Nyt taidan jatkaa tata paranteluoperaatiota kupposella teeta ja ehkapa katsomalla jonkin leffan. Heipparallaa!

5 comments:

RuusuLiisa said...

Ou nou! Pippeleitä 3deenä :DDD Ei pysty ees kurkkaamaan tuon linkin taakse.

Koitas parantua, jookos?!
Ps. pöllöt lensivät turvallisesti meren yli ja laskeutuivat tänään! Kiitos vielä kerran :)

Jenni said...

Leffassa ne kiipeää Salisbury cragsille eikä arthur's seatille (en olisi huomannut eroa ellen olisi just kolme päivää aikasemmin seissyt täysin samassa paikassa :D ). Pitäisi kyllä käydä itsekin vielä valloittamassa arthur's seat, kunhan säät ja kunto sallis... ;)
harmittaa vieläkin ettei tullut itse otettua tuollaista vessaovikuvaa kun kävin tuolla J&H:ssa, pitäisiköhän käydä uudestaan... ei kyllä ollut oikeen mun tyylistä musiikkia siellä :)

Elli said...

RuusuLiisa,

Kannattaa kurkata tuota nettisivua. Sielta loytyy pari tutoriaaliakin. Voit isannalle vinkata etta voi alkaa harjottelemaan. :D
Tanaan on jo olo ihan ihmismainen. Taisin taltuttaa tuon flunssan jo ennen kuin se kunnolla kerkesi alkamaankaan - onneksi. :)

Jenni,
Voipa hyvin olla etta samaiselle nyppylalle kiipesivat kirjassakin. Nopealla selauksella en nyt sita tuolta loytany etta oisin tarkistanut, mutta mahdat olla oikeassa. Siella ne on niin lahekkain kuitenkin etta eihan tallainen Glasgowlainen niita erota toisistaan. ;D
Me kaytiin Jekyll & Hydessa ihan paivasaikaan eika sillon onneksi hirvean kovalla musiikki soinut, luulen etten olis hirvean kauaa siella viihtyny jos ois kovin pauhannu. Ruoka oli kylla hyvaa, kannattaa testailla!

Kristi said...

Puppetry of the penis. Say no more..

Elli said...

Kylla pippeliorigamien jalkeen olen jopa mina sanaton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...