Wednesday, 19 May 2010

Ei kysyva tielta eksy

En tieda minkamoisesta tiesta tasta puhutaan, ehka siita tiesta ajatuksiin, josta Nelja Ruusua laulaa... kappas keskiviikon ajattelijaa taas. :D

Asiaan siis ennenkuin meikalainen eksyy tielta viela pahemmin:

Koska blogini kavijamaarat ovat google analyticsin mukaan nousseet ihan huimaa vauhtia, lahemmas neljaan kymmeneen hyvina paivina (ihanaa on ollut muuten huomata etta juttuni kiinnostavat teita :)) olisikin ihana kuulla keita te olette. Kun nyt, rakkaat lukijani, teita muutenkin tyollistan, voisitte esittelykierroksen lisaksi esittaa halutessanne mieltanne askarruttavia kysymyksia, joiden vastaamiseen voisin omistaa ensi viikolla (viisi paivaa vapaata, jipii!) kokonaisen postauksen.

Tassapa nama terveiset talta eraa. Nyt jakso yhta lempisarjoistani, The Cleveland Showta, ja sitten nukkumahommiin.

 

10 comments:

RuusuLiisa said...

Moi, olen RL ja olen blogisti (ihan ku AA_kerhon esittely..).
Olen yhden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Olen myös yhden koiran, yhden talon, yhden auton ja kahden fillarin omistaja. Olen ikäloppu akka, joka on piakkoin entistä ikälopumpi.
Taisin eksyä blogiisi profiilisi kautta?! Siis olit kommentoinut Ainon Majaan ja sitä kautta tulin käymään jäädäkseni;) Syy miksi tykkään blogistasi ja sinusta on ehkä se, että tunnistan sinussa paljon samaa kuin itsessäni oli parikymppisenä. Siksi tunnut niin tutulta. Ja oothan sinä se kauan kadoksissa ollut pikkusisko, jota mutsi ja faija ei koskaan suostunut mulle antamaan..heh..tuli vaan yks pikkuveli.
Hmmm..mikä mua askarruttais..ei oikeastaan mikään varsinaisesti, sillä se hienous musta bloginpitämisessä on, että voi kirjoittaa ihan mistä vaan. Ja lukijana on ihana ylläri aina odottamassa kun ei tiedä mitä tuleman pitää. Vaikka itse olenkin melkoisen suppea postauksissani :D
Mutta voisit kertoa joskus mitä kaipaat Suomesta ja suomalaisuudesta, ja verrata sitä Australian ja Glascown elämään. Onko muuten suomeen palaaminen koskaan ajankohtaista? Ja oletko yrittänyt opettaa miehellesi suomenkieltä? Ja tietty odotan innolla niitä postauksia uudesta kodistanne!

Catti said...

Mä olen aika uusi lukija, löysin jonkun toisen blogin listoilta tänne, tai taisit saada jonkun blogimerkin, ja siitä sitten tulin tutkimaan. Ajattelin kuitenkin jättää kommentin, kun olen tilaaja kuitenkin.

Tykkään kuvista ja jutuista. Ja tykkään muutenkin ulkomailla asuvien blogeista, niissä voi olla juttuja vaikka mistä! Tykkään siis monipuolisuudesta, että jutut on laidasta laitaan.

Malla said...

Hiphei! Jotakin kautta tänne jokin aika sitten löysin ja koukkuun jäin. En ole tainnut aiemmin kommentoida, mutta google readerin kautta luen jokaisen postauksesi. Tykkään kirjoitustyylistäsi ja ikuisena Australia-haaveilijana australialaisuusyhteytesikin koukutti. Ja minäkin tykkään seurata ulkomaalaisbloggaajien blogeja.

Että tämmöinen lukija täällä :)

jukka.ojala said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sisko-L said...

sisko-L jatkaa: haluaisin lukea siitä, kun käyt mun lempparibändien keikoilla Glasgowssa ja kerrot niistä (esimerkiksi ihan kohta sinne on tulossa ihana Ingrid Michaelson... voin myös vinkkailla sulle muitakin keikkoja). Lisäksi haluaisin kuvareportaaseja skotlantilaiselta maaseudulta ja retkiltä Englantiin :-) Laukkakilpailuretkestäkin olisi kiva lukea.

Elli said...

...

Anonymous said...

Tulisit takas Suomeen, meillä on sua hirvee ikävä <3

Elli said...

Puhutaanko tassa nyt koko Suomen kansasta vaiko ihan tietyn ihmisryhman ikavoinnista? ;D

Riehu said...

Riehu esittäytyy vähän jälkijunassa (mikä on sinänsä kauheen ihmeellistä..): ei enää niin kovin nuori tyttönen, joka pitää huonosta huumorista, itseironiasta ja pienistä, kivoista jutuista. Kävit kommentoimassa minulle ja minä tein vastavierailun ja sillä tiellä ollaan. Tykkään tavastasi kirjoittaa! sitäpaitsi kuka tahansa joka tykkää Shaun of the deadista on hyvä tyyppi. Lisäksi miellyin kommenttiboksiini jättämääsi rumaa häälaukkua kuvaavaan sanaan: satiinikivespussi. Käytössä siitä lähtien! :D

Elli said...

Riehu,

taytyy myontaa etta minulla oli jo kommentointihetkella kutina etta satiinikivespussista saattaa tulla jotain suurta... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...