Tuesday 11 May 2010

Voihan raka

Miten voikin olla ihminen nain usein flunssassa? Noin kuukausi sitten viimeksi vietin viisi paivaa flunssan kourissa ja nyt se on iskenyt taas. 
Eilen olin toissa yksin kokonaiset kahdeksan tuntia tuntien oloni ihan kamalaksi. Ajattelin, etta ehka kyseessa oli jokin outo tva dagar efter-ilmio, jossa viikonolopun riennoista maksetaan kaksipaivaisesti - ja raskaasti. Nukkumaan meninkin jo heti kotiin tultuani seitsemalta ja nukuin yli neljatoista tuntia ajatellen tanaan heravani parempivointisena. Voi miten vaarassa olinkaan. 

Nyt on paa taynna rakaa ja ihan kamala olo. Toihin piti aamulla soittaa ja kertoa ilouutiset. Erityisen iloiseksi nama uutiset tekee se, etta neljan sijasta talla viikolla toissa on vain kolme ihmista, joten tyotuntejakin on sitten jokaiselle jaettu hiukan runsaammin eika sairastumisiin olisi oikein varaa. Kiitos lampiman luterilaisen kasvatukseni, poden nyt huonoa omatuntoa sairastumisestani.

Lisaksi harmittaa kovasti etta poikaystavani tamaniltainen stand-up jaa myos todennakoisesti valista, ensimmaista pariminuuttista showtaan kun en paassyt paikan paalle muutama viikko sitten katsomaan. Olenhan mina toki ne vitsit jo paperilta lukenut, mutta ei se nyt ihan korvaa paikan paalla hekottamista ja ihmisten reaktioiden tarkkailua.

On toki tassa sairaana olossa jotain hyvaakin... 500 Days of Summer odottaa toista katselukertaansa ja toimii varmasti aika hyvin kombona villasukkien ja valkoisen teen kanssa.

 Hyva ystavani kehotti tanaan syomaan omaa rakaani, parantaa kuulemma immuniteettia...
taidan viela koittaa etsia muita keinoja ennen tuon kokeilemista... :D
Onkos teilla hyvia vinkkeja flunssailun lopettamiseksi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...