Monday 31 May 2010

Tyottoman maanantai

Nytpa on vihdoin kaynyt niin, etta viikko viikon jalkeen jatkettu sopimus ostoskeskuksen ja rekrytointifirman valilla on paattynyt. Tanaan olen siis tyoton. Toisaalta olen hiukan surullinen, onhan toissa kayminen ihan mukavaa (erityisesti sen rahan takia) mutta toisin pain ajateltuna tuo homma oli suurimman osan ajasta ihan aarettoman tylsaa enka voisi kuvitella itseani istumassa infotiskilla aivojani puuduttamassa koko kesaa. Nyt onkin siis mahdollisuus etsia jotain minulle sopivampaa tyota.

Ajatus tyonhausta ei tunnu enaa niin kamalalta kun nyt tiedan etta voin ihan oikeasti saada toita, eivatka mieltani vaivaa (viela) ne "EN IKINA SAA TOITA!!!"-ajatukset. Katselemme siis mita tapahtuu.

Enka mina nyt oikeasti ihan tyoton ole, onhan minulla viela lastenhoitohommia pari tuntia viikossa. Markkinointitutkimusfirmaankin sain yhden vuoron talle viikolle... Siinapas muuten kerrassaan hauska tarina...

Ilmoitin heille viime viikolla olevani kaytettavissa maanantaista perjantaihin, yhdeksasta viiteen. Sain vastaukseksi mailin, jossa kysyttiin mitka iltavuorot, viidesta yhdeksaan, olisin valmis tekemaan ensi viikolla. Ilmoitin, etta voin niita tehda kolmena paivana, mutta mieluummin tekisin paivavuoroja kuten jo aiemmin ilmoitin. Tahankaan mennessa homma ei nyt ollu mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta saatuani ilmoitukseni YHDESTA neljan tunnin tyovuorosta meni homma ihan virallisesti ohi napista. 


Onhan tassa positiivinenkin puolensa, nyt nimittain jaa aikaa etsia uutta tyota, tuota markkinointitutkimusta kun ei ole missaan vaiheessa tuntunut silta oikealta hommalta minulle.


Taidanpa keittaa viela toisen kupin teeta, paistaa munakokkelia ja lahtea viemaan sitten ansioluetteloni eraaseen kahvilaan tassa lahella.



P.S. Huomenna saadaan uusi sanky!



1 comment:

Nella said...

Ihanan positiivinen asenne sinulla tuollaisenkin tilanteen jälkeen. :) Munakokkeli ja tee kuulostavat juuri niin hyvältä idealta, että taidan lähteä samojen ainesten pariin tältä istumalta.

Pidetään peukkuja kahvilan suhteen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...