Tuesday, 11 May 2010

Lampimia ajatuksia varastoon

No niinpa vain kavi etta toista tuli soitto "Etko millaan vois tulla huomenna?"  ja taytyyhan se sitten menna. Ei tassa nyt ihan paa kainalossa olla toki, ja tuntuikin inhottavalta (Kiitos ystavani, Mara Luther) jattaa tyokaverit pulaan.

No, nyt vaan lisaa teeta naamariin ja haaveilua omasta kodista kuvakokoelman siivittamana...


Kaikki kuvat taalta (hehe, oonpa hauska) ja loytyvat koneeltani Dreams-nimisesta kansiosta. Samaisessa kansiossa on toki monen monituista muutakin kuvaa ihanista kodeista mutta nuo tuntuivat juuri tanaan ihanimmilta... jaan haaveilemaan.

6 comments:

RuusuLiisa said...

Ihania kuvia. Näen itseni jokaisessa tilassa hyvin kotiutuneena :D
Koitas parantua-sinkkiä huuleen ainakin ja yliannostus c-vitamiinia. Inkivääri ja valkosipuli on ne perusjutskat kun itse tulen kipeäksi. JA antihistamiini auttaa! Se kun helpottaa siihen limakalvojen turvotukseen. Itse koen sen räkätaudin ekat tunnit/päivän pahimpana-silloin kun aivastuttaa ja silmät vuotaa. Antihistamiini saa olon edes hetkellisesti paranemaan. JAksamisia!

Elli said...

Sinkkia ja c-vitamiinia ei nyt tabletin muodossa loydy, mutta valkosipulia on tanaan huidottu naamaan jo ihan urakalla - jospa tuosta ois jotain apua.
Otan huomenaamulla poikakaverin antihistamiinivarastosta lapsykan mukaan toihin, eikohan silla paivasta selvita! :)

Riehu said...

Hei mä tulin kans vierailulle sun blogiin ja kylläpä maittoi! Kun tuolla sivussa kerrot olevas huonon huumorin ystävä niin mä taisin tulla sitten ihan oikeeseen osotteeseen. Kivoja juttuja, tulen jatkossakin! :) niin ja pikaista paranemista toivottelen kans...flunssat on syvältä.

Riehu said...

Mä taas täällä häiriköin, blogissani ois sulle jotain. :)

Annapurna said...

Uuuu tommonen roikkuva oksa jossa on kaikkia juttuja, semmoneha se on itelleki laitettava! Jes! Iha ku ei ois tarpeeks pölynkerääjiä jo ennestään... :D

Naurahdin ääneen linkitykselle. Öhhööhöö.

Elli said...

Riehu, kiitos kovasti tuosta pikku yllarista, lammitti kovasti mielta!

Annapurna, maa ajattelin etta tuo oksa ois semmonen modernimpi versio joulukuusesta. Ala viela laita kattoon etteivat yhista sua niihin, joilla on jouluvalot parvekkeella lapi vuoden...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...