Tuesday 25 May 2010

Tuunattua Ikeaa ja unelmien ostoslista

 Tassapa tuunausidea, jota en ainakaan mina olisi ikina edes tullu ajatelleeksi.









Tunnistaako joku, mitka tassa kahvipoydassa toimittavat jalkojen virkaa? Mitkapas muutkaan kuin Ikea PS Spraka-pippurimyllyt. Minulle ovat tuo mylly Ikean hyllysta huhuillut kutsuvasti parilla viime visiitilla (toistaiseksi jaaneet viela hyllyyn, poikaystavan silmaan kun eivat ihan niin kovin miellyta), mutta eipa olisi tullut mieleenikaan niita noin kayttaa. Ei nyt silla, etta ylipaatansakaan osaisin poytaa rakentaa... :D Tuollaisen poydan voisin mielellani kylla meille ottaa.

Tuo Ikean PS -sarja kuuluu kylla ehdottomiin lemppareihini ja haaveilen seuraavista uutta kotia koristamaan:





Taman lampun suhteen ostopaatos onkin jo tehty, pidamme nimittain siita poikaystavani kanssa molemmat. Mielessa vilisee ideoita sankon taytteeksi; pienia puutarhatonttuja, pallomeren palloja, legoja. Mitas viela sinne voisi laittaa?

Jos raha ei olisi esteena (ja voi hyvinkin olla etta Ikeaan piipahtaessani sen esteen unohdan...) ottaisin mielellani naista lampuista vaikka molemmat. Kukkarolle ystavallisempi olisi toki tuo poytaversio.




Saas nahda minkalaista loppusummaa sita Ikean kuitissa kauhistellaan seuraavan vierailun paatteeksi...

2 comments:

Minnaa said...

Kiva kun kommentoit blogiini niin miekin löysin tän siun oman. :D

Nuo Ikean lamput on ihania, haaveilin sellaisia meidän seuraavaan olkkariin mutta mies ei innostunut. Tuo jalkalamppu toivottavasti löytää joskus rahakkaana aikana tiensä meidän työhuoneeseen.

Karoliina K said...

minä lahjoittaisin oman ämpärilamppuni teitille mielelläni... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...