Friday 21 May 2010

Heeeelvetin hyvin menee

Luulitte varmaan otsikon perusteella, ettei oikeasti mene mutta hahaa! - vaarassa olitte!

Nyt se kesa on nimittain taalla kans!
Googlen mukaan lamminta on 22, mutta pitkan, ensin lumisen ja sitten vetisen talven jalkeen tuntuu paljon lampimammalta. Mikas tassa siis parvekkeella auringonpaisteessa kirjotellessa. Posti toi viela tanaan uuden Miss Selfridgen kesamekon, joka paasikin heti koekayttoon. Kuvankin olisin laittanut tasta kesaisesta asustani, mutta kamera paatti toisin ja piilottautui jonnekin.

Nyt se jo aiemmin mainittu viiden paivan vapaa alkaa, ja jos ilma pysyy nain ihanana, niin taitaa tama tytto viettaa enemmankin aikaa parvekkeella tai jos oikein hurjaksi yltyy, lahipuistossa viltilla makoillen, kirjaa lukien.

Ihanan tyokaverini, Nixin, ystavan vanhemmat ovat olleet hanen luonaan vierailulla Intiasta viikon verran ja han kutsuikin minut ja poikaystavani syomaan luokseen tana iltana. Tarjolla on ymmartaakseni melkoinen valikoima parin viime paivan aterioilta ylijaanytta intialaista kotiruokaa. Joku voisi ajatella etta on torkeaa kutsua vieraita syomaan ruoantahteita, mutta kaikki varmaan ymmartavat ettei tama saanto pade kun on kyse intialaisen aidin tekemasta ruoasta. Viime viikon leffaillan tarjoilut samaisesta Saarioisten tehtaasta kun ainakin olivat ihan _jarjettoman_ hyvia. Tuntuu vaikealta lopettaa tama hehkutus, sen verran kovasti olen nimittain mielissani!

 Muutakin hehkutettavaa on, saamme nimittain avaimet uuteen kotiin jo huomenna! Kiva paasta vahan kurkistelemaan milta siella oikein nayttikaan ja mittailemaan huoneita uusia huonekaluja varten. Hyva viikonloppu on siis tulossa. :)


Ja ai niin! Ettei nama hyvat uutiset loppuis ihan nain lyhyeen viela ( ;D ) niin eilinen trial shift, (sanotaanpa suomeksi vaikka koetyovuoro kun en nyt muista vastinetta) markkinointitutkimusfirmassa meni oikein hyvin. Alkuun pelotti ihan kamalasti ja aika monta ensimmaisista puhelinsoitoista oli ihan taytta kauheutta ja inhosin koko tyota koko sydamestani. Kaksi onnistunutta 15 minuutin haastettelua ja monta kymmenta ilkeaa sihteeria  myohemmin oli olo jo paljon varmempi ja kolmatta haastettelua tehdessani olin jo oma rento itseni. Voipas siis hyvinkin olla etta kesakuun lampimista keleista nautin sisatiloissa puhelin korvalla...



1 comment:

RuusuLiisa said...

Hienoa! Vietä nyt mukavat vapaat ja sitten kaivat sen kameras ja kuvia sieltä kämpästä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...