Sunday 16 May 2010

Yhta hymya

Vapaapaiva lahestyy loppuaan mutta sunnuntai-harmitusta ei meilla nay. Arvaatteko jo? Kylla vain, siella asunnossa myos tuntui kodilta ja kohta siita sellainen meille tuleekin. Tilava olohuone, pienenpieni ihana keittio, makuuhuoneessa lautalattiat ja erkkeri, pieni kylppari kylpyammeella (kuten taalla on tapana), vaatehuone ja oma etu- ja sivupiha (kuvat kertokoot myohemmin mista puhun) ja viela muiden asukkaiden kanssa yhteinen vihrea takapihakin.

 Yhta hymya kun on koko paivan, katoaa helposti kasa likaisia astioita keittiosta musiikin tahtiin tanssahdellessa. Katoamisella tarkoitan toki tiskaamista, en esimerkiksi kaappeihin piilottamista... Ei tanaan. Tanaan onnen tuoma energia riitti ihan tiskaamiseen asti ja marjanpiirakan leipomiseenkin.




Voi etta tuntuukin hyvalta. Oma koti.

4 comments:

RuusuLiisa said...

Hitsi kun hienoa!
Onnea uuteen kotiin :)

Elli said...

Kiitos, RuusuLiisa. :)

Nelja viikkoa pitaa antaa nykyiselle vuokraisannalle varotusaikaa, mutta voipa olla etta jo ennen sita paastaan muuttamaan. Avaimet kunhan saadaan, voidaan alkaa etsimaan huonekaluja. Kutkuttaa oikein! :)

Anonymous said...

Moi ja paljon onnea kodin löytämisestä! :)

Törmäsin sun blogiin vahingossa hyvän aikaa sitten, ja oon silloin tällöin käynyt lueskelemassa, koska itselläkin taitaa olla syyskuussa edessä muutto Glasgowhun. Luulin olleeni ainoa suomalainen, joka haki Strathclydeen opiskelemaan Primary Education degreetä, mutta säkin olet ilmeisesti aloittamassa tota tutkintoa syksyllä? :)

-Miia

Elli said...

Hei Miia,

Neljan vuoden Primary Education on juurikin se kurssi, jonka syksylla alotan. Eipa kylla ollu minullakaan mitaan hajua etta sinne joku muukin suomalainen on hakenut. Onpa kylla aivan mahdottoman mukava yllatys! :)

Laitapas mulle mailia osoitteeseen

elliainailona@gmail.com

niin voidaan jutustella enemmankin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...