Monday 24 May 2010

Viikonloppu, paras loppu

Ilma on ollut koko viikonlopun aivan mahtava, ja suurimman osan siita ollaankin poikaystavan vietetty auringosta nautiskellen. Lauantaina kuitenkin hoidettiin ne pakolliset (ja ihanat!) jutut ensin, eli kaytiin allekirjoittamassa vuokrasopimus ja saatiin avaimet uuteen kotiin. Sen jalkeen suunnattiin eraaseen second hand-huonekalukauppaan, jossa viime viikolla bongaamamme pakasti onneksi viela meita odotti. Lainasimme samaisesta kaupasta nokkakarryt, joilla sitten kuljetimme (mina lahinna henkisena tukena ja valokuvaaja) pakastimen uuteen kotiin. Seuraavassa todistusaineistoa aikaisemmin mainitsemani tyonjaon todenmukaisuudesta:






 Jep, se on ylamaki. 

Kauan odottamani Farmers Market kaytiin myos koluamassa lapi. Valikoima erityisesti vihannesten suhteen ei ollu ihan niin hyva kuin olin kuvitellut. Luomumunia loysin kuitenkin hyvaan hintaan, ja eivatpa olleet sen kauempa kuin kaupungin toiselta puolelta. Lounaan soimme myos torilla, poikaystavani valitsi normaalin naudanlihahampurilaisen ja mina kokeilin uutta tuttavuutta, strutsinlihahampurilaista. Ei pahaa ollenkaan.







Burgerin syomisen jalkeen herkistyin tammoseen runotytto-poseeraukseen esittelemaan rusketustani.


(oiskohan aika varata kampaaja-aika?)






 Tasta tulikin aika humpantayteinen viikonloppu, lauantaina yritettiin kaytiin katsomassa stand-uppia. Katsominen jai vain yritykseksi koska yleiso koostui aikalailla meista kahdesta ja poikaystava kun viela tuntee kaikki illan aikana esiintyvat koomikot, ei shown lapiviemisessa ymmarrettavasti ollut paljon jarkea. Niinpa paadyimme kaikki yhdessa olustelemaan ja kuten arvata saattaa, nauru raikasi koko illan.

Sunnuntaina poikkesimme sitten poikaystavani kaverin synttareilla keskustassa. Ilta oli ihan mukava, ja koska olimme niin hitsin tyylikkaita, otimme tietenkin asukuvat ennen lahtoa.




(suuri rakkauteni: kakkaava koira-rintakoru)

(Herra Aina Ilona pukeutuneen uuteen second hand-pikkutakkiinsa)

Mukava viikonloppu siis kaiken kaikkiaan ja voi mika fiilis kun vapaita riittaa viela kolme paivaa lisaa eika ilmakaan nayta yhtaan viikonloppua huonommalta!

Tanaan ohjelmassa uuden kodin huoneiden mittaamista tulevia huonekaluja varten ja oletettavasti myos paljon "Ei vitsi, tama on nyt meidan koti"-fiilistelya.

4 comments:

Ouss said...

haha. Oon niin kade sun rintakorusta :D MISTÄ VOIN SELLAISEN HANKKIA?! :D

Elli said...

En tiia passaako kertoa ettei seuraavalla shoppailureissulla Iihin roiku jokaisella vastaantulijalla akistavaa sessea rintapielessa! ;D

No ei vaiten, etsysta se on.

Riehu said...

Mahtava rintakoru! :D Ja onnea uutukaiseen kotiin!

Elli said...

Kiitos Riehu, semmosia aarteita sita loytaa jos laittaa etsyyn hakusanaksi poo (kylla, jotku ihan oikeasti tekee niin. :DD)

Laitan uudesta kodista sitten kuvia kunhan vuokranantaja on vienyt vanhat, kamalat (ja kissanpissan hajuiset) huonekalut pois.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...