Monday, 30 August 2010

Itte tein!

En todellakaan ole DIY-tyyppia haaveiluista huolimatta. Ihaillen seuraan blogeja, joiden kirjoittajat jaksaavat naprata ja rakennella vaikka mita upeita juttuja. Itsellani tuollaiset projektit yleensa muuttuvat suunnitellusta mukavasta pikku askarteluhetkesta kiroiluksi ja hampaiden kiristykseksi. Saatanpa pikku kiukkuitkutkin siina heittaa, ihan noin tavan vuoksi.

Taman paivan askarteluprojekti oli kuitenkin toista maata. Kertaakaan ei tarvinnut kirota eika edes mutristella, kun vanhasta hikisesta trikoopaidasta leikkelin itselleni huivin.Tietenkin mieleni tekisi tassa nyt valehdella etta huivin askarteluun tarvittiin kuumaliimapyssyn ja leimasimen lisaksi laajaa kartonkivalikoimaa ja soittoa Martha Stewartille mutta ei - sakset ritti!

Ohjeet loytyivat Bocca buona-nimisesta blogista ja nyt kysymys kuuluukin, monestako vanhasta trikoopaidasta voi hyvalla omallatunnolla leikella hapsuhuivin ja montako hapsulaa voi yksi tytto tarvia?Viime aikojen luovuuteni ei toki jaa pelkastaan vaatteiden valmistukseen, krhm, vaan eilen taioin myos laatikollisen kaalilaatikkoa ja tanaan otin luomuksestani epatarkan ja ruman kuvan. Tadaa!

Saas nahda mita huomenna on teille esiteltavana, tyovuoroja ei naes vielakaan ole kuulunut... 

3 comments:

nella said...

Bocca Buonen ohje on siis tavoittanut lukijat! :) Hyvältä näyttää ja mitä rosoisempi, sen parempi. Tuollaisia juttuja on ihana tehdä. :)

RuusuLiisa said...

Hieno! Ja tyttö tarvitsee monta, monta päällekkäin ja eri värisiä ;) leikellyt teepparit on hyvä syy ostaa uusia?! Pitää testata mut mä näytän varmaan joltain vapaapainijatransulta hapsuissa :/ kun on tuota hartialeveyttä mukavasti. Tein muuten Tyllerölle fleecestä hapsuttamalla pipon. Tai ompelua se tarvitsi päälaelta parin sauman verran..

Elli said...

RuusuLiisa,

Mietin ihan samaa etta mita useampi sen parempi, eiks? ;)

Koklaas vaan sinakin jos loytyy jotain ronttapaitoja. Kylla sita voi leveampiakin hartioita hapsutella ja sitapaitsi vapaapainijatransu kuulostaa aika hyvalta. :DD

Niin rikas en sentaan ole etta muita kun niita hikikainaloisia paitoja alkaisin leikkelemaan mutta onneksi niita loytyy vaatehuoneesta pari etta saadaan lisaa "Planktoneita", kuten tata horsylaa meilla kutsutaan. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...