Wednesday 25 August 2010

Pakosta vappaalla

Toissa on ollut viime aikoina niin hiljaista etta eilen iltavuorossa meita oli kolme normaalin kahdenkymmenen sijaan. Talle paivalle toita en saanut edes eilista neljaa tuntia mutta mikapas siina, vapaapaivat on aika kivoja. :)

Paivan ohjelmassa on luvassa kirpparikiertelya ja tv-tason metsastysta. Nama kaksi erillaan mainittuna, silla eihan sita tieda jos jotain muutakin loytyisi... Joo, tykkaan kovasti kirppareista. Uusia huonekaluja meille ei enaa mahdu mutta jos nyt vaan jotain pienta...

Eilen illalla suoraan toista ryntasin The Halt-baariin ilmaiseen stand-up-iltaan. Tuosta onkin jo tullut melkeinpa joka tiistainen tapa, poikaystavalleni ainakin. En muista olenko taalla aikaisemmin muistanut mainita, mutta poikaystava on jo muutaman kuukauden itsekin kirjoittanut ja toki esittanytkin stand-up:ia. Hauska mies - vaikka itse sanonkin.

Etevakin mies se on. Uusi jattilaistelkkari kun hajosi kaksi viikkoa oston jalkeen. Takuu oli paattynyt kuukautta aikaisemmin ja koska telkkari ostetettiin kaytettyna, olisi sekin aiheuttanut ylimaaraista paanvaivaa takuujuttuja selvittaessa. Niinpa eteva mies avasi telkkarin kotelon, katseli ja haisteli ympariinsa (sai myos sahkoiskun korvaansa, mutta se ei kuulu tahan etevyys-juttuun nyt ollenkaan :D) ja tilasi tarvittavan osan. Nytpa toimii telkkarissa taas muukin kuin aani ja voidaan taas tapella siita, miksi koko ajan pitaa/ei voisi katso Come Dine With Me:a. ;D

Kameran nayton hajoaminen on selvasti verottanut kuvien maaraa blogissani. Taytynee arsytyksesta huolimatta koittaa kantaa sita mukana ja napsia kuvia (ehka hiukan oudosti rajattuja tosin) piristamaan teksteja.

Nytpa kupponen valkoista teeta, ruokakauppaan ja sitten kirpparikierrokselle.


Toivottavasti  kaikilla muilla on yhta hyva teko-lauantai! <3



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...