Wednesday, 25 August 2010

Kaatopaikkakuormasta pelastettua

Taman paivan kirpparikierros oli tuottoisa. Tv-tasoa ei vielakaan loytynyt mutta etsinta jatkuu. Sen sijaan loysin vinkean Topshopin takin kolmella punnalla. Koitan saada pian kuvattua tanne, sen verran hauska takki nimittain loytyi. Eika edes musta, mika minulle on aika harvinaista! :)

Uusia huonekaluja, aamupaivan postauksen uhkailuista huolimatta, meille silti loytyi. Ei tosin kirpparilta vaan jalkakaytavalta huomisaamuista roska-autoa odottamassa! Pitihan ne meille pelastaa.


Tuolit ovat tummanruskeaa puuta, tehty Englannissa 1960. (etualan valkoinen tuoli on vanha) Ilmeisesti maalitahrojen vuoksi olivat nama vanhukset - ei silla etta 50-vuotias nyt ihan niin vanha olisi - heitetty kaatopaikkakuorman jatkoksi. Suurin osa tahroista tuntuu kuitenkin irtoavan ihan pyyhkimalla ja pienella rapsuttelulla, ja jos emme tuoleja saa noilla keinoin siedettavan nakoiseksi, maalaamme varmaankin mustaksi. Hyva oli pyllytuntumakin. Mahtava loyto siis!

Tyovuoroa ei siunaantunut huomisellekaan ja niinpa suuntaamme Edinburghiin komediafestivaaleille seka poikaystavani kymmenminuuttista keikkaa etta muitakin hauskuuttajia katsomaan. 

5 comments:

Ouss said...

OoooOOo! Khuul!

Mää niin kannatan roskalavojen tutkimista ;DDD

RuusuLiisa said...

Wautsi wau! Miksen minä löydä tuollaisia kuormia mistään?!? Ja sinulle on blogissani jotain. Mun pitää kyl lopettaa vessahommiin liittyvät postaukset. Kun perkules lähetetään juttuvinkkejä vessapapereista :DDD

nella said...

Aivan mielettömän ihania löytöjä! Itse olen aina haaveillut tuon näköisestä pöytäsetistä, jossa muutamat tuolit olisivat erilaisia keskenään. Aivan valloittava :)

Elli said...

RuusuLiisa, nuo tuolit sattuivat ihan vahingossa eteen ruokakaupasta palatessa, en ole minakaan Suomessa aarteita loytanyt mutta taalla onneksi jatehuolto toimii paljon dyykkariystavallisemmin. :)

Nella, itsekin olen sellaisesta sekalaisesta poytaryhmasta haaveillut ja totta tosiaan, nythan mulla on semmonen! Ei nyt ihan taydellisen epataydellinen viela mutta sinne pain :)

karoliina said...

tosi kivat tuolit! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...