Friday, 20 August 2010

Paras perjantai!

Sahkopostiin kopsahti ihana perjantai-yllatys. Minut on hyvaksytty Strathclyden yliopistoon Primary Education-linjalle! Aloitan neljavuotisen unelmakurssini syyskuun lopulla.


Minusta tulee luokanopettaja!


12 comments:

RuusuLiisa said...

Voi vide miten hienoa! Onneaonneaonnea ja isorutistus!

Janna said...

Onnee! Mun luokanopeunelmakurssini starttaa just kuudetta vuotta, huh!

Anonymous said...

Onnea! Strathclydessa tavataan sitte :D

-Miia

Elli said...

Kiitos onnitteluista.

Oon kylla ihan aarettoman mielissani nyt kun tuo viimeinen varmistus tuli. Aikaisemmin olin vaan semisti tyytyvainen mutta nyt piti vallan hyppia ja tanssia ilosta! :)

Elli said...

Ihana kuulla etta sinakin Miia paasit! :)

Mukava etta paasee puhumaan Suomea muillekin kuin eestilaisille tyokavereille jotka puoliksi ymmartavat mita sanon :D

Viagem said...

Aivan mahtavaa :) Isot onnittelut!

Ouss said...

ONNNNNNNNITTELUT AINAKI NÄÄÄÄÄÄÄÄIN SUURET !! Siistiä! Tukka nutturalle ja karttakeppi kouraan..

Elli said...

Kiitosta lissaa!

Ouss, Marimekon Jokapoika-paita on jo hankinnassa. ;DD

reppu said...

Aivan mahtavaa ja ihanaa, voi onnea! Supertyttö :)

Saara said...

Heip! Löysin sattumalta sun blogiin. Minkälaisella linjalla opiskelet luokanopettajaksi? Saatko tällä tulevalla pätevyydellä toimia myös Suomessa opena? Omat opinnot alkaa olla jo loppusuoralla, mutta kiinnostus ulkomailla opiskeluun on edelleen kova.. :D

Elli said...

Hei Saara,

Neljan vuoden paasta kourassani on siis Bachelor of Education + Honours-paperi, joka on siis alempi korkeakoulututkinto. Vastaa ilmeisesti siis Suomen kandin tutkintoa. (Mita Honours-osa sitten tarkoittaa, siita en edes tieda. :D) Skotlannissa opettajana toimimiseen ei vaadita maisterin papereita, mutta eihan sita tieda josko neki joku paivan kayn hakemassa.

Siita, josko talla paperilappusella saa sitten Suomesta luokanopettajan toita, ei minulla ole tietoa. Suunnitelmissani on ollut jaada ulkomaille toihin joka tapauksessa (ala kerro KELA:lle) mutta jos joskus Suomeen palaan asumaan, ei se mahdollisesti tarvittava kahden vuoden maisterintutkinto nyt niin pahalta vaihtoehdota tunnu sekaan.

Oletko suunnitellut Skotlantia opiskelumaaksi vaiko ulkomailla opiskelua ihan yleensa?

Saara said...

En ole oikein suunnitellut mitään, kiinnostus vain on kova! Olen katsellut myös Erasmus opettajavaihtoja, se voisi olla enemmän mulle sopiva juttu. Opinnot kun on muutenkin jo venähtäneet turhan paljon! ;D

Nyt toukokuussa olen kuitenkin tulossa Skotlannissa käymään! Kahdeksi viikoksi menemme Edinburghiin - olisiko vinkkejä jutuista, mihin olis hyvä tutustua siellä seutuvilla? :) Paljon kiinnostaisi päästä myös tutustumaan paikalliseen kouluelämään, mutta en tiedä, onko sellainen käytännössä mahdollista..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...