Sunday 29 August 2010

Sneeze this!



Geoff aloitti sairastelun jo viime viikon lopulla. Itse luulin talla kertaa saastyvani flunssalta mutta lauantain lastenhoitokeikalla alkoi kurkku kutista, paahan sattua ja nivelia sarkea. Lapset, 8- ja 3,5-vuotiaat tanskalaiset ihanat mukulat, nukkumaan laitettuani nautiskelin sateliitti-tv:n antimista ja inkivaariteesta. 

Tanaan teeta on kulunut jo useampi kuppi ja ehkapa kiitokset Discoveryn "I didn't know I was pregnant"-tv-sarjan (kylla vai, tykkaan suunnattomasti taman tyyppisesta hutusta), ei tanaan olo ole ollut ihan yhta huono kuin olin ajatellut. Toivottavasti ei tasta paljon huonommaksi muuttuisikaan, jotta paasen toihin talla viikolla tai ainakin saisin kodin siivottua ennen keskiviikkoa, jolloin mammani rakas lentaa Suomesta vierailulle.

Sain muuten yliopistolta varmistuskirjeen, kayttajatunnukseni sahkopostiin ja muihin varkkeihin seka lappusia taytettavaksi rekisterointia varten. Noiden lisaksi pitaisi viela tayttaa opintotukihakemus ja ne sata lisaselvitysta KELA:lle lahetettavaksi. Jospa nuo saisi talla viikolla hoidettua ja sitten voisikin keskittya siihen, minkalaisen penaalin ja repun ostais...





 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...