Monday 9 August 2010

"Sunnuntai"







Huomasin, ettei taalla blogissa ole juuri allekirjoittanutta itseaan viime aikoina nakynyt. Ei silla, etten ihan samalta nayttaisi kuin ennenkin, mita nyt vahan hiukset lyhentyneet. Tassa siis tanaan pimeassa rappukaytavassa rikkinaisella kameralla (siita johtuu siis tama varpaattomuus) otettu kuva ennen kirppiskierrokselle lahtoa. Uutta tv-tasoa ei vielakaan loytynyt joten metsastys jatkukoon. TV:kin hajosi jo kaksi viikkoa ostamisen, ja kuukausi takuun umpeutumisen jalkeen... onneksi vika ei ole liian suuri talon McGyverille korjattavaksi joten eikohan tv saada taas tollotyskuntoon piakkoin.

Uutta naapurustoon avattua kahvilaa kaytiin tanaan myos testaamassa. Seka palvelu etta ruoka olivat aika keskinkertaisia, mutta aiomme testata uudestaan parin kuukauden kuluttua ja toivottavasti ovat siihen mennessa ovat oppineet hiukka palvelualttiimmiksi.
 
Tanaan olen ollut ihan sunnuntaifiiliksissa ja huomenna, "maanantaina", onkin aika menna takaisin toihin. Kylla nyt taas viikon jaksaa ahertaa.

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...