Sunday 29 August 2010

Beautiful bloggers



Jo toinen tunnustus lyhyella bloggaajan uralla! Tamahan alkaa jo nousta hattuun... ;D


Taman mielta lammittavan tunnustuksen sain RuusuLiisalta, kiitos tuhannesti!

Mukaan annettiin ohjeistus, jossa pyydettiin lahettamaan tunnustus seitsemalle mahtavalle blogille ja kertomaan seitseman asiaa itsestaan.

Tunnustukset haluaisin lahettaa:

1. Ihanan elamanmakuiselle ja usein aaneenkin naurattavalle My kind of livin'-blogille. Lievittaa pahinta vauva-haat-koira-talo-kuumetta.
2. Saga Joanna Oulu-blogille, joka toimii kotikaupunki-ikavan hyvana helpottajana ja jota kirjoittaa hassunhauska Saga.
3. Jannalle Ruokahommia-blogiin. Kiitokset ihanista kuvista, hyvista ja minuakin usein kokkaamaan inspiroineista resepteista.
4. Melko uudelle blogituttavuudelle, Cherry's Dreams:ille, joka on sieva ja kiva blogi. Mukavia kuvia ja juttuja siis kaikessa yksinkertaisuudessaan.
5. Il Papavero-blogille, joka on taynna vallattoman siisteja ja inspiroivia kuvia.
6. Yllaolevan blogin kirjoittajan toiselle, Reppurakkaus-nimiselle haablogille. Aivan ihania juttuja taynna tamakin blogi. (varsinkin jos on vahan koukussa seka haablogeihin etta samaa aihetta kasitteleviin reality-tv-sarjoihin. :D)
7. Viimeinen tunnustus lahetetaan Anna hetki-blogille, joka seuraa yltiopaisen hyvista Smack The Fatso:a, joskin eri aihepiirissa. Hyvinkirjoitettuja juttuja siis odotettavissa talta tulokkaalta.




Olipas muuten vaikea keksia nama seitseman, varsinkin kun ei aivan tuntemattomia haluaisi hammentaa tunnustuksia jakelemalla. No, hammentykootte jos niin haluatte.

Olisin halunnut tunnustuksen antaa viela Johanna Tukiaisen Seiskan blogille muttei taitaisi Johanna tata eteenpain laittaa kuitenkaan. 


Nyt sitten niihin faktoihin minusta.


1. Minulla ei ole harrastuksia. Pienena kavin satujumpassa, itkien tosin. Ala-asteella soitin selloa ja kavin kuorossa, mutta sen jalkeen en muista varsinaisesti mitaan harrastaneeni.
2. Mielellani harrastaisin jotain, mutta kuten moniin muihinkin asioihin elamassa, tarvitsisin perseellepotkijan. Aloittaminenhan ei ole ongelma vaan se jatkaminen.
3. Rakastan ruokaa. Ainoat ruoat joista en yltiopaisesti nauti ovat lampaanliha ja sinihomejuusto. 
4. Tykkaan asua siistissa kodissa mutta olen aika laiska siivoamaan.
5. Odotan kovasti poikaystavan maalaaman muotokuvan valmistumista. Minun kasvoni ovat jo valmiit mutta poikaystavan naamataulu viela tyon alla.
6.  Kuuntelen paljon musiikkia. Lahinna pakosta, silla poikaystava toimii meilla dj:na. Hyvaa musiikkia tama dj soittaa mutta yksin kotona ollessa harvemmin tulee musiikkia kuunneltua.
7. Kaipaan kovasti reissuun. Ensi kesalle haaveilen matkasta Kroatiaan seka koto-Suomeen. Enpa malttaisi millaan odottaa.





7 comments:

Ouss said...

Thäääänkksss!!! :)))))

Iha superia! I feel God. ;DDDD
Eiku goooood. :DD

Ouss said...

Hei, muuten!
Sulla on tuosa tuo sun lemppariblogilista, nii voisikko käyä laittaa mut uuestaa siihe, ku siinä näkyy vielä tuo mun vanha bloginimi ja se mua suuresti riepoo :DDD Nii että sais sen päivitettyä! :))

Janna said...

Kiitos Elli!

syys said...

Voi kiitos Elli, oot huippu! Vaikea arvata että pistän palkinnon takaisin, ja olisit sen saanut, vaikket minulle olisi antanutkaan (olettaen, että olisin saanut sen toista kautta).

:)

Ja hei, hyvin hataralla suunnittelupohjalla on pidennetty viikonloppureissu Ediin!!

Elli said...

Ouss, oleppas hyva! Poistin blogisi tuolta lemppariblogeista ja lisasin uudestaan sun blogin osotteen ja nayttipa tulevan taas se vanha nimi! :o

Janna, olepas hyva. Hyville blogeille on kiva tallaisia antaa. :)

Nella, Ole hyva ja kiitos. :)
Toivottavasti viikonloppureissu toteutuu niin voidaan treffata. Suosittelisin kylla Glasgowta Edinburghin sijaan... :P

Ouss said...

Siis eiiikä! :(((( No ei voi mitään. Kiitti että yrittiit kuiten, eipä sillä nyt ole niin väliksi. Mutta olishan se tietenki kiva että ne itestään päivittyis.. :/

karoliina said...

mullakkaan ei omasta mielestä oo harrastuksia, mutta jos mää oisin sää, leuhkisin aina harrastuksia kysyttäessä kirjottavani blogia ja kokkauksen! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...