Sunday 1 August 2010

Huis uuvuttamasta!

Enpa jaksanut ahertaa edes perjantai-iltapaivaan asti vaan viikonlopun aloitin jo torstaina. Aamulla sangysta noustessa joka paikkaa sarki, vasytti ja itketti. Niinpa soitin toihin etta olen loppuviikon lomalla ja pikkuhiljaa olo onkin parantunut. Hyvia ja pitkia younia, Sinkkuelamaa, teeeta ja ulkoilua. Eikohan stressi talla reseptilla katoa ja jaksaa taas muutaman viikon eteenpain.

En ole tuollaista vasymysta ja uupumusta ennen kokenut. Eihan tuo tyoni mikaan maailman tarkein ole mutta tulee silti uniin lahes joka yo ja aamulla tyopaikalle saapuu vasynyt ja stressaantunut Elli. Olisiko kenellakaan hyvia vinkkeja seuraavan hatasaikun valttamiseksi?

 

3 comments:

Laura-sisko said...

Ajattelunhallinnan opas

syys said...

Voi ei :/ Koeta jaksaa siellä! Tuo on niin kurjaa kun tulee noita väsymyksiä ja ei-kiinnosta-alkuunkaan-fiiliksiä. :(

Itselläkin aika samanlainen olo näin loman jälkeen, mutta ei auta kun nostaa häntä pystyyn ja jatkaa urheasti.

Elli said...

Laura: Kiitos linkista. Lukaisin lapi kyseisen oppaan. Jos tuon tyyppista stressia pukkaa tulevaisuudessa, post-it laput on kovaa huutoa meilla.

Nella: Kiitos tsempista. :)

Ensimmaista kertaa olen ihan nain kakalla paalla ollut. Luulen etta syy on talla kertaa ennemminkin unen puutteesta ja viime viikon kuudesta tyopaivasta kuin itse tyostressista. Eikohan ensi viikkoa kulu jo ihan hymyssa suin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...